19:E NOVEMBER

Hej på er. Fortfarande lite sjuk, men vad gör det. Imorgon är det fredag och då ska vi få en efterlängtad besök. Ska bli så roligt. Ska även sälja på loppis på lördag så ni vet att lördag kommer jag inte hinna o blogga. Hur ska snällt folk överleva det får vi se.
 I går hade vi fullt upp med barnen. Jag tog en lång promenad i spöregnet i över en timme. Var man inte dödssjuk innan har man definitivt blivit det nu.
 Fast det måste ändå vara härligt o bara ligga där i dödsbädden. Om man nu lämnar själva resultatet utanför, döden alltså, som kanske inte är så trevligt. Tänk er själva, man kan erkänna vad som helst och mannen måste förlåta allting.
``Ja, det var jag älskling som gjore sönder din favorit bilmodell jag vet att du älskade den och den var jätte dyr.... ``
``Det gör inget,  vila du bara`` kommer han o svara då.
 Ja, men med närmare eftertanke skulle jag kanske inte erkäna sånt ändå. Lättare o skylla på barnen och man slipper ju döden också. Och det är väl alltid en extra bonus.







I morse frågade jag Carmen Ly hur det går med hennes ÖRON VAXANDE och hon sa att det gick bra och att hon skulle VAXA de i dag med. Dessa små tjejer gör mina dagar fulla av glädje...
 Nu blir det voffler och sen vem vet kanske lite bloggande....
Gun

Hahaha, ja att ligga på dödsbädden kanske inte är så dumt!:D

Gun

Sv: Det är inte klokt hur de diskriminerar gravida. Vill de inte att folk ska skaffa barn eller? Och jag håller med dig om F-kassan. Reglerna är inte deras fel, men otrevlig behöver man inte vara och dessutom tolkar de reglerna olika.

simone

Så härligt med loppis, det är roligt :D

Malin

Malin

Hej!

Loppis skulle jag med behöva stå på ...hehe!

Reklamen för Bubbleroom i din blogg, skymmer texten i bland...=(

Janne

Bra med loppis så ni får sälja av lite av allt "skräp" du själv har köpt på dig. Ni måste ju själva få plats i huset också. ;D



Krya på dig sötnos!

till Janne

sv. Min SKRÄP ? Trodde du på fullaste allvar att jag säljer några av mina saker ? Nej, nej nej

Janne

HAHAHA! Ja det var ju dumt av mig att tro det. Stackars mannen! HAHAHA!

till Janne

du kan tro att det är fullt med skräp har hon ska sälja på loppis på lördag en sak jag inte fattar hur mycket jag en försöker. Hon lyckas alltid få mer skräp hem en dit fattar inte fattar du???

Janne

Mannen: Det där är en gåta som alltid övergår mannens förstånd. Det är en fullt normal händelse och ingenting att oroa sig eller fundera över men underligt är det. Kvinnor är underliga varelser men ack så sköna dom är. ;D