21:A NOVEMBER

God morgon till er. Ingen loppis i dag för mannen är sjuk. Vad skönt nu får jag bära allt tillbaka till förrådet. Vad omtänksam han är o ser till att jag får lite motion.


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images


Vad glad jag blir o läsa era kommentarer. Tack så jätte mycket. I de stundena man känner sig ensam och inte vet om man orkar o kämpa vidare hjälper ni verkligen till. 

  I dag blir det mycket spring för at ta hand om jätte sjuka mannen. Han mår bättre nu och febern har gått ner från 37,3 till 37,2. Men inte gnäller han mindre för det. Tror att män är sjukare mindre feber de har. Kan det stämma ? Är de jätte sjuka med 40 graders beber orkar de kanske inte tycka synd om sig själv. Men Janne har ju rätt för en manlig förkylning är något hemskt och det drabbar oss kvinnor.
 Skickar denna bild till er kvinnor som någon gång har fått stå ut med en förkyld man. Helt otroligt att ni har överlevt.


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images

 
 Nej, nu måste jag springa för någon har hittat en förmögenhet i blöjan.


ps
det ÄR min fru som lägger ut så hemska bilder.Jag törs knappt tala om hur sjuk jag är.
mannen (lidande i det tysta)
Em

"En kvinna skulle bara veta hur det är att vara man och vara riktigt förkyld" - en reklam på tv för några år sen och SOM det stämmer! Inte för inget att det är kvinnor som föder barn, hur skulle det varit om en man skulle trycka ut en melon? ;D



Mannen: Det är INTE synd om dig! Du har ju världen vackraste och gulligaste fru! ;)

Malle - Hockeyfru

hihi ;D hahahhaha inte lätt de där! vilka animationer hihihi!

Gun

Hahahaha! Jag förstår av bilden hur du känner dig! Jag har full förståelse...ja, inte för mannen, utan för dig:)



Mannen: Skärp dig nu! ;D

Janne

Du tog helt rätt beslut! Inte kan man gå och roa sig på en loppis när man har en dödssjuk man hemma att ta hand om. Och du ser, även under sin svåra tid så tänker han på dig genom att ge och ger dig motion. ;D



Mannen: Hang in there buddy! Det blir snart bättre även om det inte känns så just nu. Med lite öm omvårdnad av din söta fru så kanske rent av symptomen känns lindrigare men då måste du få henne att göra ett riktigt bra jobb. Sköter hon sig? (du kan viska till mig för hon ser ut att kunna bli våldsam om man ska döma efter bilderna ;))

ävelicious

jo jag vet, det var inte det skönaste :P

till Janne

sv. Titta vad snäll jag kan vara som lät honom o ligga på soffan. Jag o våldsam ?



från MANNEN: Våldsam är bara förnamnet. Det glädjer mig att du Janneser ett ljus i tunneln. Jag har själv svårt o se det i min sitoation o blir lycklig när du säger att det finns ljus i tunneln. Jag kan själv inte se något.

Ellis

Hahaha alltså jag vill tejpa Jannes mun när ja läser hans kommentar. Män har inte rätt att yttra sig. Mesar.



sv: Haha Romeo är.. Hmm Romeo :D



Men varför bor ni där då? Flyyyyyyyyytta hit :D