5:E OKTOBER

En ny dag igen. Det är jag väldigt tacksam för. Gårdagen var ju ingen höjdare dag precis.
  Ni vet ju hur vi har haft det med Telia och nu efter ca 5 veckor ska vi få en ny modem. Vist heter det modem som sitter på väggen ? Ja i alla fall ska vi få en ny för  att i ca 2 timmar i går fungerade  datorn inte ens med nätverkskabel. Tro mig det har flygit både det ena o det andra ur min vackra mun och själva datorn har fått en örfil flera gånger om.
  Vad tror ni jag(vem annars?) hittar på mitt i allting ? Ja, jag börjar storstäda våran sovrum. dammråtturna vägrar o betala för sig så jag tänkte o vräka de. Då kryper jag under sängen o ser ut som en stor dammrotta hela mig o hittar massa saker som har varit försvunna i evigheter tills jag ser något stort o svart. Jag fick ju hjärtklappning direkt o var helt säker att det var JÄTTE RÅTTAN som hade dött under min säng. Jag sprang ur rummet o tog en ficklampa för att kolla vad det är där nere. Men jag vågade ju inte o titta. En riktig hjälte jag vet. Jag försökte ju o få Jessica(2,5 år) o titta men hon tyckte att ficklampan var rolig, tog den o sprang ront i huset med den. Sen försökte jag o få Carmen Ly o titta men hon bara skrattade o sa: LILLA MAMMA ÄR VÄL INTE RÄDD FÖR EN RÅTTA .... Trevlig dotter jag har.
 Ja, lilla mamma är inte rädd för vilken råtta som helt. Men det här är ju JÄTTE RÅTTA.
Till slut klev jag på sängen , la mig på magen o försökte o kolla under sängen så att huvudet hängde neråt . Samtidigt höll jag ficklampan med ena handen o näsan med andra(fråga inte varför). Det kunde ju bara sluta på en sätt. Ja, jag ramlade ner från sängen. 
 Då sprang jag o hämtade en golvmopp för att tryck ut den JÄTTE RÅTTAN . Jag tog moppen så lång det gick i världens fart o springang ut till hallen. Sen komm jag smygande o kliev på sängen för att kolla försiktigt , försiktgt..... Och där på gålvet ligger en dammig, stor o svart strumpa... Jag var livrädd för en strumpa. Vad är jag?? Två år ???
  Ni förstår nu att jag  hade en jobbig dag i går.Det är inte  lätt o vara mellan liv o död. Lever man farligt då lever man .....
 Efter dagens händelser tänkte jag lyxa till det på kvällen o satt på soffan o drack chai the medans jag läste kommentarer o ser en snäll kommentar efter andra. En hel hög med smickrande kommentarer. Misstänksam som jag är måste jag ju undra vad ni är efter? Min kropp eller min själ ?
Kroppen kan jag ju förstå för den har jag ju tagit bra hand om. Den har blivit rond o fin,  fylld med bullar o chai the. Men själen är inget o ha jag låvar.. den har jag sålt till djävulen länge sedan.

  Ja ni får ha en sån bra dag o jag ska fortsätta med min dator o se om jag får ordning på min emajl.
attis

Gomorron i stugan och tack. Det är skoj att ha alla samlade hemma. Vi var 16 stycken vid detta tillfälle. Då blir det livat i luckan. Skrattar gott här när jag läser ditt inlägg. Hoppas nu inte nån fler strumpa skrämmer slag på dej nu. Ha det bäst.

Kramen

Linda - ndaiL

ja, det hoppas jag me :D

http://gaabriiellaas.blogg.se

söt blogg :)

simone

Uhh, jag är INTE avundsjuk alltså, vill helst slippa snön ett tag till :D

vesna.blogg.se

ja superfina =) hur mår du idag? =)

thakock

men du vet aldrig om inte en strumpa kan var farlig! Den kan ha blivit muterad juh! =O

Matilda

Haha du har sån humor,älskar att läsa din blogg !