8:E NOVEMBER- FARS DAG

God morgon eller nåt..... Så blir det när man festar hela natten. Ja åtminstone till klockan sju när alla barn gick hem och då städade jag undan o tittade på nya Falk filmen medans MANNEN snarkade på soffan. Romantiskt jag vet.
 Lägger ut resten av bilderna lite senare. Just nu har jag mannens stränga blick på mig. GÖR DU INGET ANNAT ÄN BLOGGAR HELA DAGARNA ? undrar han. Vad då ? Jag gör massor annat också. Ja, i går var jag på loppis till exempel och gjorde en tårta och tittade på film och massa annat. OK han vill ju vara viktig för han leker med bilar hela dagarna, men är det då så mycket bättre ? Han försöker ju o övertyga mig att han känar pengar i alla fall. Men det gör jag ju också. Jag har ju reklam på bloggen och jag har i alla fall känat 12:50 . Och det är ju pengar med. SÅ HA HA där fick du MANNEN.....
  Men det var ju inte det jag skulle berätta. I dag är  ju fars dag och mannen min är far(??? kanske) till mina barn. OK i alla fall till två av de. Tror jag ?? Och en far ska ju firas på farsdan. Jag gick upp vid sex tiden o packade ytterst sexiga o hemliga presenten. En DVD film , säsong 3 med HOUSE M:D och fixade lyxfrukost i sängen.



Ja vet, vist är jag snäll ?
  Så i dag är ju hans dag och han ska bara sitta på soffan o inte göra någonting. Allt som vanligt alltså. Man kan  ju inte ändra på sin tillvaro bara så där. Hela univerum kan ju gå ur balans.
 Om jag är riktigt, riktigt snäll får jag kanske en resa till IKEA idag så att jag kan slösa på mina stora inkomster. Vad får man för 12:50 på IKEA ? Skulle beghöva en ny kök. Räcker det ?
 Nej, nu kommer blicken igen. Bäst att jag slutar nu innan han börjar kickla mig under foten. Värsta jag vet.


ps
då var jag firad. Nu får jag betala. Undrar vad jag åker på nu då? Nått elände blir det säkert
mannen
Gun

Du är en väldigt bra fru till din man som fixar present och fukost på sängen. Du är helt klart värd att blogga resten av dagen:)

Janne

Va! Menar du att han inte får frukost på sängen varje dag? Där krävs det en skärpning. ;D

Egoinas mamma

Hahaha! Du får nog som du vill!

Sv: Vad? Jag trodde din man var perfekt! Han var väldigt läcker i sin "klänning" i varje fall! :D



Mannen: Åh, du vet du får belöning för mödan! ;)

K

Hej!



Inte bloggat på ett par dagar så svarar först nu =) Tack för kommentarerna i bloggen! Har stressat ner lite nu =)



Såg att ni haft haloweenfest ni med =D Inga bilder på dig och barnen? =D



till Janne

sv. Mannen sa att jag skulle tacka dig för att äntligen är det någon som tycker att han ska få frukost i sängen varje dag.



sv. Förlåt att jag kallade dig för elak mamma för du är säker jätte bra ``mamma``