ALKIS MAMMAN

Nu ska jag berätta något till er och ni kommer o skratta åt mig, men jag bjuder på det. Ser ni vad snäll jag kan vara ibland Janne. 
 Ni minns hur jag var på en 40 års fest och hur jag då i sista sekund skulle börja färga håret? Resultat blev ju kissgult hår. Vad jag inte viste då var att även håret blev skadat och att det nu känns som ståltråd. Mitt i potatissallads lagande glömde jag vist bort tiden.
 Ja, vad gör man? Ja om man heter Kadri och är blond och dessutom kommer från Estland gräver man i sina djubaste hjärnceller(de få som finns kvar) efter råd man en gång länge sen har läst någonstans. Ja och där kom jag ju plötsligt i håg att kändisarna brukar tvätta håret med öl. Det ska vist vara B-vitamin eller kolhudrater eller något sånt i själva ölet då. Kändisarna de måste ju veta bäst. Så klart ska jag testa.Att jag då inte ens tycker tål lukten av öl må väl hända. Har jag berättat till er hur jag första och enda gången smakade öl ?
 Ja i alla fall jag tar då fram en burk öl från LIDL och häller över håret och eftersom det är en tysk öl och inte vet jag om man kan lita på de lägger jag även i en hårförpackning som ska verka i 15 minuter. Man skulle kanske ha höljt ut ölet innan...
 Då gick jag runt i huset o luktade som en alkis och undrade när någon kommer o ringa på dörren för det brukar ju alltid hända när man använder klet o smet. Tänk er hur  jag öppnar dörren och grannen vill låna socker och jag luktar öl. Hur många minuter skulle det gå innan sos skulle komma tror ni ? Hela lilla Kumla skulle prata om den där mamman som satt hemma med sina barn o dränkte sin sorg i ölburken medans mannen slet ihjäl sig på jobbet...
 Efter 15 minutrer fick jag tvätta håret och så mycket bättre blev det ju inte och som extra bonus luktar håret fortfarande öl. Men så illa är det inte o lukta öl faktiskt. Nu kommer jag säkert o fånga mannens uppmärksamhet direkt när han kommer hem. Och vad gör det då att man har kissgult hår, gröt på tröjan och väger 100 kg.
Ellis

Det där med gult hår har jag också lyckats med men att sätta öl i håret har jag aldrig tänkt på hahaha....



sv: Hahaha ähh, tur att hennes personlighet inte finns i namnet :D



Jo det har inget med vaccinsprutan o göra - det är jag frisk ifrån - men jag har haft magbesvär sedan april och nu har de gått till en grad där jag mår väldigt dåligt och har fått jätte skumma biverkningar och jag har varit hos läkarna flera gånger utan att de hittat felet, nu är de så allvarligt att de skall göra massa tester på mig för o se vad det är.

Ellis

sv: Vad är det för magont du har?

Jag får konstiga ilningar och kramper i magen... Gör fruktansvärt ont.



Imorgon skall jag till sjukan 11 då de gör alla tester.

Janne

HAHAHA! Vad underbart skön du är och vad roligt du skriver!

Nej, vad jag har sett har du inte berättat om första gången du drack öl. Snälla, berätta?



Bra att du erkänner det där med hjärncellerna. Synd att inte fler kvinnor kan göra det. ;D



till Janne

OBS!!DET HÄR ÄR FRÅN MANNEN INTE FRÅN MIG !!!

Det känns skönt att jag har nått ljus i mitt livs mörker och som förstår vilket elände jag har. TACK TACK så hemskt mycket Janne. Det glädjer mig att någon kan hpkka koll på mitt lyxhustru medans jag sliter i mitt anletes svett som en slav varje dag på jobbet.

tarja

Säger inte Pippi att ägg är bra för håret kanske skulle du testa det med :D hahahaha

Ellis

Janne: Hörru din mupp, hon kommer från Estland - det är en ursäkt - dra inte alla kvinnor över en kam! (DUMMA KADRI MAN SÄGER ALDRIG SÅDANT :O inte inför män iallafall!)



sv: Hahaha de vill du inte veta :P Vad hände med bopparna sen då? Tömde Ly:rna dem ? :P

thakock

hhaha, har aldrig hört det med öl :P



sv: usch, ja. Tycker ändå det är väldigt tragiskt! =(

Gun

Hahahahaha, vad du är rolig!!:D

Viktkamp

haha jösses va rolig du är :D

till Janne

sv. tack för komplimanget. Såna läsare vill man ha. Undrar vad jag har mutat dig med så att du stannar kvar här ? Ok jag ska berätta ikväll om min första o sista öldrickande. Fast drickande är väl för mycket sagt om det