GÅRDAGEN

I går var vi en sväng i Marieberg för vi skulle köpa en knapp tiil fläkten.. ja vi kom hem utan knapp så klart, men det förstog ni väl. Vist brukar det vara så att man går för att handla en sak, men kommer hem med ett helt annan?
 Vi åt även på Mc Donalds. Det går bra med mannens bantning som ni förstår. Tog en sväng i köpcentret och hittade absolut ingenting o köpa. Hela 100 butiker och jag hittade ingenting. Tror jag har blivit sjuk . ALLVARLIGT SJUK dessutom. 
  Det är julstämning överalt nu. Året är slut snart igen och en ny på väg. Hoppas att nästa år kommer o bli lika bra som den här. Mannen har hållit sig utanför operationssalen och jag har hållit mig utanför BB.



 Spikmatta skulle vist vara årets julklapp har jag hört talas om. Vi köpte ju en sådan några månader sedan. Tror det blev använd 3-4 gånger, så välanvänd alltså. Ett år köpte vi en glassmaskin. Vi gjorde glass 1 gång och det var en gång för mycket. Det blev gladd av altihoppa så mannen fick åka till ICA o köpa riktig glass.
 


Dessa nakna kvinnor var jag som märkte inte mannen. Något som inte stämmer här?  Han har kanske blivit kristen ? Ja, idag gjorde han ju kaffe själv o allt.Så mistanken kvarstår. 
 
 Barnen hade i alla fall roligt och vi fick lite mat inhandlat. Väl hemma somnade ju jag direkt. Hårt arbete det med shopping. Ja nu handlade jag ju inget på köpcentret, men bara att gå ront i alla dessa butiker måste ju räknas som hård träning. Eller?

MINA BUSFRÖN














attis

Hej vännen. Visst är det så att man kommer hem med allt utom det man skulle ha. Jättefina bilder igen då. Ha en toppendag.

Kramen

Mina

Godmorgon..Läte som en mysig dag.Så är det alltid att man har bestämt att köpa något med kommer hem med annat..hihihi..en standar.skoj att du gillar vagnen.ska bli så skoj att köra runt med min prins i den.kram

thakock

Varför vill aldrig din blogg komma ihåg mej? =P



Hehe, ja, det måste vara något skumt om mannen inte upptäckte dom nakna dockorna! =O



;)

thakock

sv: Jo, det är ett tungt arbete men jag har inte jobbat på någon vecka så förstår inte vad jag har gjort. Och jag hade ont innan jag började möblera, visst att flytta rundor på möblera kan nog gjort det lite värre... =P Men jag äter smärtstillande så hoppas att det hjälper snart! =)

thakock

sv: jepp, jobbigt e de.Vet inte vad som gör att de e så! =/



Läkarna har ju inte direkt tid. Ringer man vårdcentralen så har dom inte tid med en...jobbigt e de!

Ellis

Åh mysiga bilder! :D