GRATTIS TESSY 10 MÅNADER







Tessy fyllde 10 månader i går, men det blev så sent med allting i går så jag han inte o lägga upp bilden på henne. Vi fick köpa en tårta på LIDL för jag han inte o baka. Blommorna köpte jag till mannen för att han står ut med mig.




Vet inte hur mycket Lilla Tessy väger för vi får inga tidet till BVC för de ska vacinera folk o har tagit bort våra tider. Vi var där senast i augusti så det var ett tag sedan. Får se om vi får någon tid dit innan året är slut.

Tessy har i alla fall lärt sig massor av roliga saker den senaste månaden. Hon diggar musik. Så när vi har musik på då försöker hun hoppa upp o ner. Ser väldigt roligt ut.
Hon har lärt sig o backa. Så när hon ligger på mage då backar hon sig under soffan eller fotöljen. Och när hon då inte kommer vidare för huvudet inte går under soffan, då kollar hon bara runt o skrattar.
Hon har även hittat sin näsa och det viktigaste sina näsborrar. när Hennes små fingrarna hittar   näsborrarna och då ska det grävas. Undrar o hon hittar det hon letar efter?
Ja i övrigt är hon som vanligt. Glad o god liten flicka som fyller ett år på nyårsafton.  Ja, redan då var hon otålig, kunde inte vänta tills nyår. Men fyrverkeri fick hon i alla fall och man ska vara glad för den lilla. Inte alla som får det ju. Och det viktigaste av allt. Förlossningen gick bra och mannen svimmade inte ens och han hade inge ont alls. Och det är vi ju tacksamma för. 

ps
Föda barn är en baggis tycker jag  gjorde inte ont alls. Mycke gnäll för lite.
Mannen
Jennifer på Fashioncut

Men de kan väl inte ta bort era tider bara sådär? :O



SV: Tackar så mycket :D

Gun

Hahaha, vad roliga ni är..

Grattis till eran söta dotter:)

JONNA

sv: hehe det var ap läskigt att flyga! >.<

Ellis

Åh vad mysigt med så liten dotter! :D

tarja

Grattis till Tessy!

Förvirrade Morsan

grattis :D