V.I.P ALL THE WAY BABY

Är nu hemma från min läkarbesök. Ja säger bara : PENGAR GÖR STOR SKILLNAD. Nu är det så att ni bara måste göra mig till blogkändis så att jag kan käna massor med pengar o ha råd o ha privat läkarvår hela tiden. SNÄLLA !!!
 Ni som läser min blogg vet ju att jag har haft ont i magen och eftersom USÖ hade inte tid för lilla mig fick jag gå till privat alternativ:Caprio läkargruppen inne i Örebro. För att ni inte ska oroa er säger jag  att min bebisfabrik är OK och jag får leva några år till...
  Jag som har varit mycket hos div. barnmorskor, kvinnokliniken, specialtismödravården, förlossningsavdelningen etc.. trodde att saker o ting ska se ut så där i svensk sjukvård.Grinig personal o smutsiga o slitna rum.
 Men det visade sig bara vara en fördom för i dag när jag öppnade dörren till den privata kliniken öppnades en helt ny värld till mig. En VIP värld med trevliga reseptionister, fint inredda rum, trevlig personal, personal som vågade o le och gratis kaffe, cappuchino och nya inredningstidningar.
 Man har ju hört att skenet kan bedra och medans jag satt där i vackra möbler och kollade på den fina väntrummet undrade jag ju om läkaren skulle vara  trevlig. 
 Den första riktigt stora överraskningen var ju att i toaletten finns toalettpapper. Det är inte ofta sånt inträffar annars. O tänk er  o dricka en cappuchino medans man väntar på en läkare. Och blädra i tidningarna som inte är från 1800 talet. Vilken lyx. Man kan ju bli van med det. Hur ska jag nu klara av o gå till en vanlig vårdcentral med deras trasiga hissar o grinig personal ? O kagffe, det kan man ju glömma helt...
 Läkaren var försenad 10 minuter. Inget ovanligt sånt händer ju konstant. Men vad var ovanligt var att sköterskan kom ut 2 gånger o ba om ursäkt för förseningen.
  Når jag då träffade läkaren(en manlig läkare, men det tar vi en annan gång) var han den trevligaste jag har träffat. Väldigt försiktig och positiv människa.
När han då gjorde ultraljudet och inte såg något livsfarligt tittar han oroligt på mig o frågar: BLIR DU VÄLDIGT LEDSEN OM JAG SÄGER ATT ALLT SER BRA UT ?
 Jag kunde inte hålla mig för skratt. 
 Han sa att han förväntade o hitta något hemskt på tanke om min sjukdoms historia, men inget hemskt hittades. Lite för mycket det o lite för lite av det andra,men inget livshotande så mannen får stå ut med mig ett tag till. Stackars honom.
 Ja, så var det om min läkarbesök o min babifabrik. Nu blir det kaffe o bulle. Vi GI bantar fortfarande....
  
Egoinas mamma

Vet PRECIS hur du menar, jag har upplevt den enorma skillnaden i bemötande också och man blir så glad! Att få vänlighet, omtanke och respekt betyder så mycket.

Emma

Jo, jag har hört att det ändrats mycket om hur de ska sova och om de ska ha kudde eller inte.. jag köpte kudden som finns på ikea en platt kudde..



hur har dina barn legat?

dom äsger även att barnet helst inte ska ligga i samma säng som föräldrarna om man vill minska risken för spädbarnsdöd, men jag känner många som låtit sina bebisar sovit i samma säng som dem , de första månaderna.



Joda svaren hjälpte gumman, tack så mycket att du tar tid för att besvara mina frågor..



Vissa frågor kanske är löjliga som jag ställer, hehe..



Vad gör ni ikväll?

kram

Lolle

bra blogg !

emma

sv; tack så mycket!:D

Ellis

Vad härligt det låter ! :) Jag vill också se om min bebisfabrik funkar med tanke på grova buksmärtor jag fick i sommras som kan komma då och då.... är lite rädd.



vad har du haft för sjukdom som du skrev om?

Leia ♥ - det lilla extra

Ja, det var rätt trevligt faktiskt. :P

Jennifer på Fashioncut

Hoppas allting kommer gå bra! :)



SV: Ja, jag får ju hela studiebidraget så :)

Gun

Skönt att allt är bar med dig. Jag har också en sån där bra mottagning där jag går. Kaffe och tidningar och trevlig personal och alltihop. Det är jätteskönt:)

andreakarolina

Vad skönt att det inte var något farligt!! Hoppas att du kommer må bättre i magen nu då. Har tänkt på dig! Fina loppisfynd du hittar hela tiden, önskar jag var lika bra på att fynda..

kram