15:E SEPTEMBER / JAG ÄR GIFT MED EN HOLLYWOODFRU

God morgon.
Hur är det med er i dag ? Här är det kallt o ruggit. Jag har tänt massor med ljus så det ser ut som bönemöte hemma hos oss just nu.
 I går var det en hemma dag med jobb och barnens bus. Jessica hällde ut alla pärlor hon hittade och vi hade pärlor överalt. Hon hämtade mig och sa ``STÄDA`` och skrattade åt mig. Ja, det var väl bara o städa då.Någon timme tidigare hade hon gömt falukorv i våran säng. Hon tänkte väl spara den till de sämre tiderna inte vet jag.
 När mannen kom hem tog vi en promenad till en kompis. Han bjöd oss på lite kaffe och en pratstund. Inte så ofta vi träffas så det var trevligt. Han är en väldigt snäll och hjälpsam människa. När mannen min var väldigt sjuk tre år sen då var han den enda som kom o hjälpte till så att snön blev skottad på vinter och gräset klipt på sommaren. I såna tider vet man vilka som är dina riktiga kompisar.
 Efter kvällspromenaden blev det lite familjemys och vi tittade på Hollywood fruar. Jag skrattade hur mycket jag orkade. Jag visste inte ens att det finns såna människor.Är det bara jag eller finns det fler som tyckte att kvinnorna i programmet var lite på den simpla sidan  ?
 Men, men det finns väl alla sorts människor. Men jag borde inte vara förvånad för mannen min är 45 och kan fortfarande inte göra kaffe. En av kvinnorna hade i alla fall lärt det ett år seda och hon var i alla fall 40. Med närmare tanke varken  städar, tvättar eller lagar han mat.Han har sin personliga städerska, barnvakt och heminredare. Oj hjälp jag är gift med en hollywood fru som har klätt ut sig till svensk lastbilskhaufför. Snart kommer han o lägga på läpstift  50 gånger om dagen också. Vart har världen kommit till ?


JESSICA VAD HAR DU GJORT ?



DET ÄR  JU MIN MÖSSA !!



NU TAR VI AV DEN..

Gun

Jag tyckte också Hollywoodfrua var kul! Inte klokt att det finns såna människor, men skratta fick man!

Gulliga barn du har:)

Sannaaa

Hej! Jag har följt din blogg ett tag nu men aldrig lagt en kommentar, kanske dags nu då:)

Jag måste säga att jag gillar din humor, du skriver på ett sätt som får en att verkligen se allt framför sig:) Ni verkar ha en mysig familj. Jag känner igen mig på många sätt.

Ha en underbar dag!



KADRI

Sv. till SANNAAA . Tack så jätte, jätte mycket. Roligt att du tycker om min lilla blogg. Önskar dig en bra dag.

emma

Okej! Hehe men ja har inga ideer på att banta nu. Fast ja hade gärnat velat , men ja får fortsätta sätta på mig mer fett tills den lille ploppat ut..Men när den är ute så MÅSTE ja gå ner.. Har ju redan gått upp 22 kg..men många tror ja bär mkt vätska, vi får se sen ju om de är vätska eller fett.



Oj, vad jobbigt de måste varit och plocka upp alla pärlor:)

Anki

Ja det är nog jag oxå, hahahahahahahaha



Kram



Tror jag ska löneförhandla

Miiqa - jag överlevde min barndom

Jag såg också på Hollywood-fruarna. Hon som var gift med sångaren tyckte jag var cool och hon som babblade om att hon blev psykiskt störd när hennes kompis inte kom tyckte jag var tragisk..