19:E SEPTEMBER

God morgon till er. Usch vilket väder det är ute, regnigt o kallt. Hoppas att solen kommer ut snart för jag hade tänkt o gå på loppis i  Almby . Är lite stressad i dag. Så mycket loppisar o gå till. Hur ska jag hinna med alla ? Vilka problem jag har...Världsvält o krig är inget i jämförelse.
  I går blev dagen absolut inte som jag hade tänkt det. Jag hade tänkt en lång dag på stan och sen stor röjning av vår blivande sovrum. Men hela morgonen gick åt telefosamtal med diverse företag som låvar en sak när man täcknar avtal , men  senare verkar hälften vara lögn. Efter det åkte vi till stan för att handla mat. Jag gjorde diverse fynder i matbutiken och vi åkte till ÖoB och skulle senare äta lunch. Precis när vi började äta blev mannen dålig. Han har väl jobbat för mycket den här veckan och inte tänkt sig för. Så det var bara o åka hem och han fick lägga sig på soffan.
Vi tog en fika med nyinköpta bullar och drack kaffe. Sen fortsätte jag städa Carmen Lys rum tills klockan fem. Jag såg ut som en dammrotta när jag var färdigt. Det blev 2 stora kartonger med leksaker jag ska sälja nästa gång vi säljer på loppis. Carmen Ly leker inte längre med de flesta leksaker och det tar bara plats i hennes rum. Nu är det pojkar o smink som gäller. Vad tiden går fort. Det var inte så länge sen hon var lika liten som Tessy är nu.
 På kvällen  kollade vi på Idol och  Wallander. Jag är ju så svag för Wallander filmer så vi köper alla så snart de kommer på DVD.
 Nu måste jag steka färdigt pannkakorna o fixa kaffet. Det är frukostdags.
Hoppas ni får en trevlig lördag.
   Kram Kadri

BILDER FRÅN I GÅR

GISSA VEM DRACK KAFFET MED EN FLYGA I ?KANSKE EN NY TREND, FLYGKAFFE ?
 



FIKAT FRÅN COOP NÄRA.
KAN VERKLIGEN REKOMENDERA DERAS KNÄCKEBRÖD SOM MAN KAN KÖPA PER KG



KVÄLLSMAT . DET TOG EN TIMME FÖR KÖTTET I UGNEN, MEN DET VAR VÄRT DET.






JESSICA VILLE INTE TA ETT NEJ OCH OCH TOG CHILI OLJAN PÅ POTATISAR.
DET VAR VIST INTE SÅ GOTT.


Egoinas mamma

Pannkakor till frukost? Och de bilderna? Du gör mig hungrig!!

God morgon! :D

Emma

mums, kvällsmaten ser verkligen god ut. Hur lagar man den och vad ska de va för ingridienser?

Vilken rolig bild på jessica, var de ngt hon inte tyckte om?:)

jennifer

MUNK :D



Svar; Det var jätte gott!