22:A SEPTEMBER

God morgon till er. Hur är det med er ? Här har vi knapt överlevt natten. Jag har varit besatt av vänsterskon. Håppas att de hittar den på coop så vi får tillbaka den. Mannen har stått o skrattat åt mig och min stora sorg. Det är ju inte precis stora pengar jag la på skorna heller, 20 kr på loppis, så det är ju inte  mycket pengar man har förlorat. Men jag tyckte Tessy passade i de skorna så bra. Om någon har en vänster sko över i storlek 19 kan skicka den hem till oss.Tack i förhand !!!
 I går var vi på Marieberg och åt mat. Barnen åt så de knapt han o andas  mellan tuggarna.





Vi tog en varv i butikerna. Hittade faktist inte så mycket man vill ha.
Jag var på H & M och ville köpa den fina Hello KItty tröjan med örona, men den var slutsåld. Så typiskt. Förra gången jag var där han jag inte leta efter rätt storlek för mannen hade brottom hem för att kolla på speedway och nu var de slutsålda. ALLT är mannens fel.
 Det var väldigt lite folk o handlade. Det kändes som man var en VIP gäst när man skulle parkera direkt vid dörren. Vanligtvis är det mycket folk och då får man parkera någonstans långt borta och gå 2 km i rusk o regn innan man kommer in till köpcenter för att handla. Men inte i går. I går var vi VIP gäster som fick parkeringsplatsen vid dörren och hade hela köpcentret till oss själva.Ja  kanske inte hela köpcentret, men det känders så i alla fall.
 Jag köpte lite saker i H & M i alla fall och har nu målat naglarna med nyinköpta nagellack.
Så där ser mina naglar ut nu. obs på mina krokiga fingrar !



 På kvällen åt vi glass och kållade på Anna Anka. Mera interviuer jag hör med henne det mera jag tycker om henne. Vilken härlig människa. Man kan ju hata henne hur mycket man än vill, men faktum är att hon har rätt i det mesta. Jobbar ena partnern mycket då måste den andra göra det mesta hemma. Det går inte och jaga jämtellhet. Att familjelivet ska fungera måste den som har tid o göra det som ska göras hemma och vara hemma med sjuka barn. 
Ja nu kommer rödstrumporna hacka mig i småbitar och stoppa i köttkvarnet och hacka mig i småbitar.
 God morgon till er !!
Kram Kadri