27:E SEPTEMBER / VÅRAN SÖNDAG

God morgon till er.Kort, snabbt och smärtfritt ska jag berätta om gårdagen. I går vaknade vi klockan åtta och njöt av en lång frukost och sen satt vi bara på soffan och kållade på film i fyra timmar. Mannen skulle åka i väg till jobbet och vi ville umgås tills dess. Nu ses vi ju inte några dagar. Vad skönt.. Nej, jag skojar bara älskling.
 När mannen åkte i väg gick det inte ens tio minuter innan Jenny dök upp med sin dotter. Barnen lekte och sprang runt som galningar och vi pratade och drack kaffe som riktiga hemmafruar. 
På kvällen  bjöd  jag de på middag. Jag älskar ju laga mat och mera folk det är mera kan jag laga. Fast disk och allt stök efter matlagningen är verkligen inte min grej. Städning över lag är något som jag håller på så lite som möjligt. Det krävs nästan att jag blir dödshotad för att jag ska ta fram dammsugaren.
 När Jenny åkte hem  hade klockan blivit sju och barnen var ganska trötta. Jag plockade undan lite och försökte o söva barnen. Tyvär somnade Tessy inte och hon har nu sovit bara 1 timme under hela natten. Så nu är jag pigg o glad...
  Ska fixa kaffe nu och försöka o komma på nya sätt o få Tessy i säng. Några tips ? Jag sa till henne o springa till säng o lägga sig, men hon är olydig. Det kan ju bero på att hon inte ens kan gå, men men..

attis

Gomorron vännen. Ja det var så hemskt det som hände. Så många som blev drabbade. Inte lätt att få de små att sova ibland. Hoppas du lyckas så du får lite vila. Tycker inte heller om att städa. Blä så tråkigt. Ha en bra dag.

Kram

Josefine-mamma till OLivia

svar: hon tackar :)



Inte lätt av söva dom små alla gånger, Olivia får man testa massa olika knep för att få henne att somna. Att få henne sedan att sova bra ska man antingen ha henne i famnen eller ligga bredvid, annars vaknar hon lätt. Spjälsängen är inget vidare, går sällan hehe.