4:E SEPTEMBER

God morgon till er.
I natt hade vi jätte roligt. Jessica somnade klockan fem. Det gick inte o hålla henne vaken längre. Vi hoppades ju att hon skulle sova hela  natten, men så blev det ju inte. Klockan åtta vaknade hon och klockan tolv sprang hon fortfarande runt i huset. Vid tvåtiden somnade hon till slut, men var redan vaken sju på morgonen. Nu är hon pigg o glad och skuttar runt. Mamma o pappa däremot känner sig som buldosern har kört över de. Hon  måste gå på dråger. Har ingen annan förklaring hur hon orkar.
 Men det blir ingen vila för oss för imorgon ska jag sälja på loppis och nu ska det packas ihop massa grejer man inte behöver. Försökte o packa ner mannen men han fick  inte plats i flyttlådan. Han har ju varit sjuk nu och då är det så synd om honom. Tack o låv han börjar bli bättre och har ingen feber längre. Så nu behöver jag bara säga att det är synd om honom varannan timme. Fast han tycker ju inte att det är tillräckligt så han ringde till sin mamma i går för at klaga om hur elakt av mig och inte tycka tillräckligt synd om honom. Jag fick då lova att jag ska förbättra mig.. dessa män...
  Ska fortsätta o packa nu. Så håll tummarna imorgon att jag får massa sålt. Har ni tid kom o köp så jag blir av med grejer. Jag låvar att mannen kommer o skriva en personlig tackort till er för att ni har befriat honom från alla saker.