HJÄLP !!! RÄDDA OSS FRÅN NALLEN

Världsvält, krig och tsunali... Glöm det. Det är vi som behöver räddas. En stor 1 meter lång brun och hårig varelse som heter Nallen har tagit över våra liv. Varelsen ska släpas från ena rummet till andra. Varelsen tar plats i soffan, vid matbordet och  till o med sängen har han tagit över. Varelsen ska släpas med i utflykter och i butiker. Han har tagit över bilen så att man inte ser vart man backar. Tack o låv att mannen är Sveriges bästa bilförare och kan backa till o med förbundna ögon. Varelsen ska vara med o handla. Risken finns att personalen i COOP har ringt till räddningstjänsten.
Trött o sliten av varelsens släpande försökte jag dränka mina sorger i rödvinet i går kväll. Flaskan saknade dock varningskylten och alkoholfria rödvinet innhöll sömnmedel så slitna jag somnade vid åttatiden. Även barnen måste ha blivit smittade med sölmnpillret och somnade sammtidigt.
Kvar blev mannen sittande ensam på soffan en lördagkväll klockan åtta. Vad gjorde stackaren då det får vi aldrig veta. Lugn o ro utan barnens  o skrik och frugans tjatande kan vara farligt. För guds skull han kan ju bli van med det och vad ska man göra då ? Då är hela mänskligheten i fara.
 Så rädda oss från nallen innan det är för sent. Innan nallen tar över hela världen och då är det för sent....
GE DIN BIDRAG TILL OSS bankgiro 000-0000 skriv RÄDDA FRÅN NALLEN.





ps
vilken skön lördag kväll. Kan bli en vana
mannen

Egoinas mamma

HAHAHA! Underbart, du fick mig att skratta!



Mannen: Låt det inte bli en vana! Du fattar väl att när alla andra somnar så måste du också sova? :D

TAKAI

svar;

yaay! :D

vad tycker du om min blogg då? :o

thakock

sv: Jo, helgen har varit stressande men givande! Hur har din varit?



Vovvarna mår alldelse bra!



=D Va hemskt! Att nallar kan vara så farliga!



jjessicab

Haha!! :D Hemska nalle!