HUR KAN MAN MISSA ATT MAN ÄR GRAVID ??

Gång på gång hör man någon o säga att de inte visste att de var gravida förran vecka 13, 14 . Det kan man ju kanske förstå om man hade kvar sin mens och inte mådde illa alls. Jag sjäv har vetat redan vid vecka 5-6 med alla mina barn för jag har mått så fruktansvärt illa redan från början.
 Men det finns kvinnor som hävdar medans de föder barn att de hade ingen aning om att de var gravida. Hur kan man missa sparkar i magen, själva stora  magen och allt annat som följer med en graviditet.

 Härom dagen läste jag i tidningen om en av  mammorna i programmet``Ensam mamma söke..`´. När en av mammorna var  20  var hon  på en vanlig gyn kontroll och då upptäkte läkaren att hon var gravid och hade kommit redan i vecka 29. Hur kan det vara så att hon inte visste ? Jag menar vecka 29 är man ju redan rond om magen och bebisen sparkar ordentligt.
 Vad jag undrar är om dessa människor är korkade eller spelar de dumma bara för att gömma sig bakom en oönskad graviditet? Eller kan det verkligen vara så att man inte vet att man bär på ett barn som vänder o vrider o sparkar i ens mage ? Hur missar man det i så fall ? Trodde de att de hade svalt en orm ? Och i så fall måste de ju ha blivit oroliga och sökt upp en läkare.
VAD TYCKER NI ?

Emma

tydligen många kan det av nån konstig anledning:s



låter bra de, själv är jag mega stressad och pressad.

Tarja

Jag trodde inte först på detta heller. Men så när jag väntade min lilla dam så födde en tjej i mitt samhälle en liten kille. Hon hade inte gått mkt under sin graviditet och hon hade haft mens hela tiden. Barnet låg så långt bak att det hann aldrig bli någon mage...Hon fick veta att hon skulle bli mamma på vägen inte till lasarettet i amulansen! Sen dess tror jag på att sådant kan hända.

*tingeling*

*tingeling*

Här i en grannby finns det en kvinna som än idag 7år senare säger sig haft jungfrufödsel för hon har inte legat med någon kille... hahaha var bara så att hon var så full under midsommaren att hon nog inte har ett minne av det hela... Inte såg hennes föräldrar heller hur hennes mage växte däremot alla grannar såg det hela.. hux flux kom det en baby ut... :)

Men det här å känna behöver man inte... jag fick ju tvillingar jag kände aldrig ett enda dugg, jag var så avundsjuk på alla som pratade om sparkar hit å dit.. var bara en mage som växte lite puttelite.. hade jag inte haft ultrajudet som jag fick göra nån gång då o då för det var tvillingar hade jag inte vetat att dom levde.. å inte såg nån heller att jag var gravid, snyft.. fuskigt värre :)

*tingeling*

Jag var ju inte så stor på den tiden hade en jacka i storlek 36 och lika förbaskat var det ingen som märkte jag hadde en liten mage... å jag som var så stolt över den :/ jobbade på bb och alla där visste ju att jag hade två i magen och till å med dom funderadde på vart jag hade babysarna hihi :)

Anki

Ja det där tror jag bara är trams, för visst måste man märka att man går upp i vikt och barnet rör ju på sej, väldigt underligt, jag har oxå vetat från första månaden att jag var gravid för jag mått så illa. Samma var när jag väntade mitt första jag hade mens men mådde så illa och tjock blev jag men barn morskan trodde inte på mej och tillslut tog de ett blodprov för att se om jag vara gravid och då säger hon ja men du är ju gravid som om jag inte visste det, det var hon som jag att ja inte var det, sen var det en massa dravel om vilken månad jag var i, men jag hade själv rätt med det oxå



Kram

tarja

Jag visste oxå ganska tidigt att jag var gravid. Men konstigare saker har väl hänt. Jag tror stenhårt på hennes berättelse. Eftersom allt verkar stämma så bra. Men om barnet ligger still och man inte får stor mage och fortsätter få mens så kan man ju inte ana att man är gravid.

Förvirrade Morsan

jag har också funderat på det där, men när min kompis inte visste att hon var gravid förrän i vecka 18-19 kunde jag ändå förstå.. Hennes mage syndes inte alls (knappt ens när hon var höggravid!), eftersom barnet låg så långt bak... Moderkakan låg dessutom på nåt sätt så att den dämpade sparkarna... men skumt tycker jag det är, jag visste själv direkt ;D