JAG ÄR VISST LESBISK

I går när vi åkte bil fick jag veta att jag är lesbisk. Jag har visst missat det helt. Här är jag o bor med min man och tre barn och vet inte att egentligen älskar jag kvinnor. Förstår mig inte fel det är inget fel o älska kvinnor, men man borde kanske veta det i så fall. Men jag har tydligen levt i mörker.
 Hur upptäkte jag min nyfunna kärlek till kvinnor kan man ju undra. Ja det är så att Carmen Ly var orolig och sa att en tjej (ni vet säkert vem) sa att  jag var lesbisk och undrade om jag nu bara älskar kvinnor. Hon var lite orolig att jag nu inte älskar mannen min längre. Jag blev ju så klart nyfiken och ba henne o förklara varför jag är lesbisk.
 Hon sa att tjejen hade sagt att om en mamma pussar o kramar sin dotter(alltså inte son)är hon lesbisk. 
 Några veckor sedan blev Carmen Ly kallad bög och nu är jag lesbisk . Vilken fin familj vi är.
 Man lär tydligen så längre man lever.
 Men så mycket jag än skrattar över sitoationen blir jag också fundersam. Om flickan i fråga aldrig får pussar o kramar från sin mamma är det synd om henne och det förklarar ju ett o annat  i hennes bettende.
 Jag får väl fortsätta o vara lesbisk o pussa alla mina tre döttrar, både bögar och icke bögar.
Miiqa - jag överlevde min barndom

Stackars tjej, är min första reaktion..

Angelica - fyrbarnsmamman

Jo det är mindre skoj då huset brinner men allt gick ju bra. Det var TV:en som började brinna men nu har vi fått flytta hem igen, himla skönt :)

Sannaaa

Tragiskt för detta barn som förmodligen inte själv får kärlek av sina föräldrar och måste göra livet surt för andra (lyckliga) barn.

Jag kan ju inte låta bli att skratta här åt ditt härliga humoristiska sätt att berätta det hela.

Man kommer långt med humor.

Anki

Ja det var det första jag tänkte, stackars lilla flicka, verkligen



Nej pussa och krama på det får man aldrig för mycket utav, jag pussar fortfarande mina flickor och mina pojkar de är alla över 24 år, Det kommer jag aldrig att sluta med



Kram

KADRI

Sv till SANNAAA Visst har du rätt, med humor kommer man långt och framför allt har man ju roligt