KUMLAMARKEN

I går var vi på kumlamarken. Marknad precis som alla andra med sina marknadsgodis och väskor för 100 kr.
 Mannen inhandlade korv. Tack o låv ska de inte hängas i taket.  Vi köpte lite godis och mannen köpte en plånbok till mig. Han har väl tröttnat att hans ser ut som an gravid kvinna och bara blir tjockare o tjockare för jag sparar alla kvitton. Vi har ju delat på en o samma plånbok för jag har inte hittat någon snygg plånbok till mig, men nu hade han tröttnat o köpte en i går.

 Det blev lite annat o inhandlat och barnen fick åka karusell. Jessica blev alldeles vild och krattade o ropade så mycket hon okade. Hon ville bara åka OM och OM IGEN. Hon är vild av sig och allt som rör sig älskar hon. Det snabbare det går destå bättre.







Vi träffade på kvinnan som vi köpte vårat hus av. Hon berättade om våran goda granne som nu har gått ront o pratat ännu mera påhittat om oss. Vuxna människor över 50+ och har inte mycket bättre o göra med sin tid. Kvinnan berättade också hur grannen hade försökt o bli av med de när de bodde i vårat hus, men nu sökt upp de och sagt att det skulle vara bättre om  de skulle flytta tillbaka. Vad ironiskt. När de bode här glagade de över deras parkering, att barnbarnen lekte med en boll på gatan  etc.. vissa människor skulle bara inte bo i ett villaområde. Våra barn sparkar inte boll på gatan, vi har aldrig fester eller massa besök över. Vi har högst en bil på uppfarten. Vi håller för oss själva och ändå stör vi de. Vad ska man säga ? Vi har redan flyttat en gång för att jag inte stog ut att mannen min blev kallad för pedofil bakom ryggen bara för att vi har oldersskillnad.Och våran dåvarande familjehems grabb fick höra hur hans riktiga mamma är missbrykare och därför är han dum i huvudet. Det är ju precis vad en pojke som har haft det tufft ändå behöver höra. Men den här gången tänker jag inte flytta. Vi har renoverat så mycket och gjort det fint för våra barn och jag tänker o bo här tills barna har flyttat ut och vi inte behöver så stort hus längre. Det enda sättet de kan bli av med oss är o sätta eld på huset.
 Oj nu blev det en tråkig inlägg. Det var absolut inte meningen, men man bir ledsen o arg på sånt folk.
 Men nu ska vi till loppis och sen till Skogaholm till marknad. Om ni har vägarna förbi sväng in oh njut av den fina naturen, ponnyridning och barnens loppis.
 HA EN FIN LÖRDAG.
KRAM KADRI

tarja

Sådana skvallermänniskor borde sitta inne i en isolerad cell!

emma härnqvist/perfektion

hej hej. nu har jag varit dålig på att svara på kommentarer igen.. här är allt bra iallafall och jag är back on track. hur är de med dig nu?

jjessicab

Vilka idioter som ens uttalar sig om någon annans liv! Bra att ni ändå ska bo kvar, när ni fått stå ut med alla byggargubbar! :) Kram!

Mia systeryster

Tänk att det finns såna människor överallt. Det bästaär som jag brukar säga:Se det som en vanlig rethosta, det går över.

Det är nästan det bästa. Det finns s.k"träsktroll"Som jag kallar dem överallt.

Dina barn såg ut att ha väldigt skoj!!Kram

Anonym

Hallå där!

Vad kul att ni kom tyvärr hade jag inte så mycket tid med er men det var kul att ni hittade hit. Ni får komma nån annan gång när jag har tid att umgås mera.Kam Veronica

Anonym

Hej. Har du aldrig funderat över om Ni har någon del i den här situationen själva. Ps. Skulle vara roligt att höra om era andra grannar tycker lika som Er.



Anonym

Hej. Har du aldrig funderat över om Ni har någon del i den här situationen själva. Ps. Skulle vara roligt att höra om era andra grannar tycker lika som Er.