NU BÖRJAR ELAKHETENA

I dag börjar två tv programm som båda har  elaka programmledare. Både Hells Kitchen och Idol börjar med sin nya säsong i dag.
 Jag älskar på någon konstig anledning dessa program. Idol bjuder på en massa människor som tror att de sjunger som gudar när i verkligheten låter de som grodar. På Hells Kitchen svettas deltagarna framför spisen och måste samtidigt vara uppmärksamnma för man vet aldrig när elaka kocken kommer o kasta en tallrik mot de.
 Jág tycker inte om elaka människor i så kallad verkliga livet, men på något sätt är det härligt o titta på hur folk utsätter sig själva för tortyr och dessutom helt frivilligt. Jag skulle ALDRIG, ALDRIG utsätta mig för sånt. Men sen är jag ju så klart alldeles, alldeles för feg.
 Vad tycker ni om såna TV programm ?





Egoinas mamma

Jag tror man gillar att titta på tv-program som visar sidor man själv har, man inte tar fram så ofta.. ;D

Egoinas mamma

Sv: Kan du inte mms´a så får du nog i framtiden leva med dina könssjukdomar! ;D

Emma

hej, ursäkta att jag svarar så sent, men det är för mkt press och stress omkring mig just nu. Förlåt för de!



Allt bra? Nått nytt som hänt??



Puss

Sara

Sv: hehe ja de blir en rolig vecka:D

Haha såg idol ida, fasen va jag skratta åt anders bagge:D

biggan

dom 5-6 första avsnittet älskar jag på idol. för att alla tror dom är så bra. och dom verkligen inte kan sjunga. jag fattar inte, hur kan dom inte förstå, att dom inte kan, kramar biggan

jjessicab

Jag gillar idol och gillar nuvarande programledare betydligt mycket mer än de fyra förra programledarna, eftersom att dem var alldeles för elaka. Roligt att se att riktigt människor som sjunger som krattor, ställer upp.