VÅRAN LÖRDAG

I går var det så mycket med allt så jag han inte blogga. Så här kommer en kort sammanfattning.
 Morgonen började klockan åtta. Ja egentligen var vi ju vakna innan, men jag försökte sova räv och gömma mig under täcket. Ja det gick ju inte så bra för någon försökte o borra sina fingrar igenom mina revben för att sätta fart på mig så att kaffet skulle bli gjort, barnen klädda och frukosten fixade. Tack mannen, TACK...



 Efter frukosten packade vi alla barn i bilen och åkte till vår vanliga loppisronda. 
Jag(läs:jävulen) släpade runt mannen på 3 loppisat, Marieberg köpcentrum och sen på en loppis igen. Tror ni att mannen blev trött ? Snacka om utbränd på jobbet ? Män, de blir utbrända på kvinnornas shoppingrunder. Stackars män...
  Vår lunch blev på MAX. Big, big mistake..
Pommesfritt och nuggets som droppade fett, kall hamburgare och chilichees som saknde innehållet och därmed både chili och chees. Vi som alltid har varit nöjda med MAX..



Tessy skrattade så mycket hon orkade åt oss när vi försökte klämma ur droppande fettet från pommes och jagade efter en varm hamburgare.





Barnen lekte på lekplatsen och Jessica blev en toffsad pippi.





Titta på Carmen Ly...



När vi skulle gå ville Jessica ta med gungan.



I Marieberg målade ÖSK killar o tjejer barnens ansikten och gav autografer. Carmen Ly fick ett svart-vit hjärta på kinden och blev lite småblyg när en av killarna sa att hon var fin med målningen. Tjejen börjar bli stor nu..



Framför Mc Donalds träffade vi Veronica. Vad världen är liten. Några dagar sedan såg vi Idol tjejen (den långhåriga från Örebro som gick vidare) och nu sprang vi på Veronica. Kändistäta  Marieberg..
 Vi tog en fika med henne o hennes son. Det blev chai latte i the coffe house. Riktiga brats här.  
  Jag hade köpt så mycket goda glassar och jordgobbar till kvällen men efter jag hade packat upp alla inköpta saker blev jag så trött så jag försökte o sova. Det gick ju jätte bra med Jessica hoppande på mig. Hon försökte öppna mina ögon för att se om jag sover. För att se om jag verkligen sov gav hon  mig ett par smällar på huvudet med hennes nyinhandlade gitarr. Tror ni att jag fick sova ?
 Nu sover den lilla jävulen och drömmer säkert över nya knep hur man kan hålla mamma ung o pigg. Får se vad hon hittar på idag då...
 Hur var eran lördag ? Någon som fick en gittar på huvudet eller är jag ensam ?

 
Förvirrade Morsan

tack=) ja, jag tröttnar ju så fort ;D