12:E AUGUSTI

I går kväll lämnade vi Carmen Ly och hennes kompis på läger i Hult. Hon har det säkert jätte bra där. Jessica har letat efter henne nu på morgonen och tittat om Carmen Ly gömmer sig under täcket eller i garderoben. Hon har visst missförstått det hela . I vårat hus är det ju bara mannen som inte vågar komma ur garderoben.



 I dag ska lossas sonen åka hem, vi ska tömma det sista i förrådet inför kvartersloppiset och om det är väder ska vi grilla. Jag ville att mannen skulle grilla i går, men han vägrade för det spöregnade. Vad gör lite regn då ? Han tror visst att han är gjord av socker. Han påpekade även att det åskade, men jag fattar inte vad är problemet, lite elchock kan ju bara göra nytta. 
 Bäst att jag sätter fart med dagen, en viss man blänger på mig från andra sidan av matbordet o undrar om han nånsin får se hur jag ser ut igen eller ska han bara få se på baksidan av datorn.



PS
Baksidan på datorn skäller iallafall INTE på mig
mannen
Thakock

Hahha, vilken gnällig karl du har! Klart han skulle grillat ;D

cecilia

kunde han inte ha dragit nytta av åskan och lett ner lite ström i grillen för att på så sätt sätta eld på grillkolen? lite kreativ får man ju vara! :)