14: E AUGUSTI

Hej på er. I dag är det 14.nde augusti, åtminstone några timmar till, men i vårat hus har det varit lika illa som igår. Tror att vi fick en dubbel dos av fredagen den 13.nde i år.
 Först blev jag nerpissad i morse. Jag satt tydligen för länge på toastolen och Jessica orkade inte vänta och bestämde o tömma sin potta trots att jag fortfarande satt på toastolen. Jag blev inte glad ska ni veta.
 Sen gick min klänning sönder mitt på gatan. Jag hade en klänning med knappar på baksidan och plötsligt gick knappen av där bak så hela överdelen ramlade av och jag blev barbröstad mitt i stan. Ni kan inte föreställa hur röd i ansiktet jag blev och hur snabbt jag fick upp klänningen. Mannen lekte Mc Cyver och knöt ihop klänningen på något sätt så jag slapp o skämma ut mig mer.
 Och dagen avslutades med en mycket fin kålsvart middag. Mums.



 Men sen har hela dagen   kanske inte varit en katastrof trots allt. Jag har rivit ut allt som ska säljas och allt som inte ska säljas för den delen så nu ser huset ut som en katastrof. Sen har vi bakat bullar, sockerkakor, hallongrottor och en del annat som barnen ska sälja på kvartersloppiset i morgon så bäst att ni tar er nu o åker hit imorgon. 
 Det blir mycket o fixa här imorgon så jag kommer inte hinna o blogga något alls. Vi ska upp redan vid fem och sätta upp skyltar.
 Nu är det natten så jag får säga tack o hej från mig..

tarja

Man brukar veta att det kommer dålig dag när någon häller kiss på en på morgonen ;) Men verkar som om du haft en händelserik dag iaf. Bara ÄLSKAR kortet!