25:E AUGUSTI

Läste i tidningen förra veckan att den spanska värmen var på väg hit. Inte visste jag att den spanska värmen betyder spöregn o svinkallt. De borde kanske ha skrivit det med i tidningen  så skulle jag ha tagit fram vinterjackan.
 Men vädret spelar inte så stor roll när man har fått en så fin o vit framtand nu. Man kan ju ljusa upp hela världen med den. Men när man ligger där i tandläkarstolen och han petar o borrar vill man hoppa upp ta borren och borra tandläkaren i alla hans tänder o skrika: HUR KÄNNS DET DÄR DÅ  TANDLÄKAR JÄVER ? Och sen göra en sån där elak gangster skratt HAHAHAH som i filmerna. Men jag lät bli snäll som jag är och herr tandläkare fixade min tand så den blev vit och ser inte ut som den tillhör Asta 85 längre. 
 Men gladast av allt blev jag när jag kom till kassan. Jag hade räknad med 1500 kronor och när hon sa att det blir bara 580 kr blev jag så himla glad. Jag har aldrig varit gladare o betala en tandläkarräkning. Jag lös av glädjen när ja kom till bilen och  mannen sa: Vad du ser glad ut då. Fick du rabatt ? Vad han känner mig bra.
  I dag blir det mycket o göra. Min mamma kommer klockan tre så jag ska åka o hämta henne med min nya man. MANNEN min jobbar nämligen så han har bytt ut sig mot en annan man från jobbet som ska skjutsa mig till Örebro o hämta henne. Jag ska försöka o lyra henne att jag har bytt ut mannen min. Undrar om hon kommer o gå på det ? Nej, jag vet det är inte snällt o lyra sin gamla mamma..men så roligt.
 Men roligt ska vi ha senare för nu måste det tråkiga göras först. Vi hörs senare.



Ama de casa

Du får sååå gärna ta lite av den spanska värmen. Här har vi för mycket nu.