27:E AUGUSTI

God morgon till er. Försöker o skriva inlägg här med de knapparna var man väljer teckensnitt och bild är borta. Ni som bloggar med blogg.se är det bara hos mig det ser ut så här eller är det hos er också ?
Hur som helst är jag hemma i dag och mannen fick åka ensam till lastbilsmässan i Elmia. Nu undrar ni ju hur jag lyckades komma ur detta. KVINLIG LIST heter det.Så klart tänkte jag på HANS bästa och BARNENS bästa för det var ju inte alls så att JAG inte ville åka. Nej, nej ..jag ville ju såååå gärna gå runt i regn hela dagen o titta på mettall högar en..efter en...
Och dessutom förtjänar inte mannen min närvaro i dag. Vad han jävlades med mig i går. Först har han godkänt en inlägg som inte alls var färdig(det med ryska flätan). Sen har han skrivit flera inlägg var han försöker o skryta med hur duktig han är. Som ni skulle gå på den? Och allt det hann han med när han satt i bilen och jag handlade mat på lidl. Man ska inte ge tekniska saker till män. De blir ju som små pojkar och måste pilla med de hela dagarna. När han köpte en ny telefon ett år sedan satt han två dagar och knäppte konstant på alla knappar, men den här iphonen är ju ännu värre för den har ju internett och då kan han terrorisera min blogg också.
Hur som helst är jag befriad från lastbilsmässan, men det betyder ju inte att han skulle slippa åka till loppisar i helgen. I dag ska vi sy kuddar och en överkast. Min mamma är ju här tills onsdag(därmed blir det dålig uppdatering tills dess)så hon ska hjälpa till. Men först ska jag lägga ut lite auktioner på tradera.

 HÄR SKULLE STÅTT EN BILD. MEN NU KRONGLAR JU BLOGG.SE SÅ NI FÅR INTE SE DENNA SÄLLSYNTA OCH HEMLIGA BILD. OCH DESSUTON SER JAG ATT MAN INTE HAR MELLANRUM NU NÄR MAN HAR GODKÄNT TEXTEN.

UPPTATERING: Det tog bara en timme, men nu har jag fixat det..tror jag så här kommer den spännande bilden...
HÄR ÄR MANNEN I DAG ...
cecilia

hahaha jag förstår att du är glad att slippa den mässan, ser sjuuukt tråkigt ut :)

tarja

Min sambo skulle ha åkt dit igår men han ångrade sig och stannade hemma... :)

Sofia

Rice har härliga saker som man blir glad av! :)

Thakock

Hahha spännande ;)

Malin [Foto & vardag]

Jasså var han på elmiamässan? Där var vi med :P