LOPPIS PÅ IKEA DEN 4. SEPTEMBER

Vilken rolig nyhet jag fick på min emajl i dag...


 

 

 

 

Ge dina gamla saker ett nytt hem!

 

 

Hej Kadri,

Blir du också småsvettig av tanken på alla dina möbler och ”bra att ha-prylar” som vuxit sig till ett okontrollerbart berg i källare, förråd och garage? I så fall ska du anmäla dig till Sveriges största heminredningsloppis som vi anordnar den 4 september mellan 9.00-15.00 på vår parkeringsplats. På loppisen har du som är IKEA FAMILY medlem chansen att ge dina grejer ett nytt hem och dessutom tjäna en slant på kuppen. Vi ser till att du får ett bord att ställa dina saker på och ger dig ett kupongark med olika erbjudanden från IKEA som du kan ge till dem som köper dina saker. Du som utställare får dessutom ett presentkort på 300:- att handla för på IKEA.

Så vad väntar du på, sätt igång och rota fram dina gamla skatter och anmäl dig till loppisen. Kom ihåg att antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller. Vi ses den 4 september!

Välkommen till IKEA Örebro

» Läs mer och anmäl dig till loppisen här

 

 

Utställaren är personligen ansvarig för sina varor. IKEA ansvarar inte för utställda varor. Varor som inte är tillåtna att sälja enligt svensk lag får inte ställas ut till försäljning.

 

 

 

 

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel.

För öppettider och övrig information se IKEA.se/Örebro

 

 

 

 

 

 

       

 

Följ oss på Facebook

 



cecilia

men åå vad roligt!! hoppas den där idén kommer till malmös ikea snart! vilken sjukt bra grej!

Diana

Vad coolt! Och snällt av IKEA att ställa upp så!

pelle

Nä, fan vilket coolt initiativ!