JAG KOMMER O DÖ

Japp. Jag kommer o dö i GALNA KO sjukan. Ja, det är sant. Jag ljuger inte. NEJ jag gör inte det. Asså så ni tror inte på mig ?? Ser jag inte trovärdig ut eller ?



Ok det går inte o lyra er. Ni är alldeles för kloka. Eller då är jag alldeles för dum ?
 Men det var nära på faktiskt. Jag såg den vita tunneln o allt. Vi var nämligen o åt lunch ute i dag. Mannen tog mig till fina restoarangen(läs: pizzerian) för en lugn o lång lunch(läs: med försök o lugna sina skrikande barn åt man i expressfart för att komma därifrån o slippa alla medlidande blickar) .
 Vad är det med folk som glor på en när ens barn skriker hysteriskt ? Tror de verkligen att jag(mamman) inte märker att mina barn skriker ? Tror de att när de glor extra mycket kommer jag tejpa igen barnens mun ? Tyvär kom mitt barn utan en ON o OFF knapp. Tro mig hade de haft en sådan skulle jag använd den..OFTA. 
 Men tillbaka till mordförsök då. Mannen beställde något slags mat till oss. Jag frågade vad det var för något för jag kan inte allt det där med så kallad svensk mat(kebabrulle och annat sån). Mannen säger då att det är panerad kött. Jag tänkte då att det kan jag nog överleva och efter vi hade varit i denna lunchställe utan o fått något mat så var jag desperat. Och maten såg ju inte så hemsk ut trots allt.



Men jag gjorde misstaget o ta en tugga utan o titta.. Mannen hade lyrat mig och det vad blodigt kött.
Jag tycker att denna bild på Tessy säger ungefär hur jag reagerade..



Jag sa till MANNEN att nu kommer jag dö i galna ko sjukan, men han sa att jag är redan galen så det biter inte på mig. Vad då ? Jag är ju helt normal ? Precis som alla andra.
 Jessica ville absolut inte äta det . Klok tjej där.



Så vi fick köpa en barnpizza till så de kunde bli mätta och riktigt fina runt munnen









MANNEN frågade om jag MÅSTE fota honom. Så klart MÅSTE jag. Några frågor ??



Peterlarson

Kul att du tittade in på min sida

Viisst är det fruktansvärt att man inte ska kunna köpa lika mycket som genomsnittet ens. Jag menar 7.000 per familjemedlem det snyter man ju ur näsan som ingenting.....not!

Hillevi

Hon ser ut att njuta till fullo i alla fall den lilla fröken! :-)

Cecilia tipsar

hahaha mannen ser jävligt nöjd ut med att bli fotad verkligen :)