KÄRLEK O BRÅK SÖKES

  Kan ingen storbloggare bli kär i mig  ? Alla dessa kissi , missi o pussy(eller vad de kattnamns bloggare med stora tuttar heter) länkar till varandra kors o tvärs o fixar upp varandra i blogtopplistor. Det var ju så Kissie blev stor. Genom länkning alltså och plastikoperera sig förstås Först var det Katrin Zytomierska (ursäkta stavningen, inte så bra på polska) länkade till Kissie och sen följde bara alla andra med. Och ny är hon ju så hatad så att 50 personer tog sig tiden och slösade pengar på ägg och tunnelbaka biljett och gick o kastade de på henne. Inte att jag vill bli hatad , eller få ägg kastad på mig, men ändå. Vill också bli  ju stor bloggare. Inte för att jag vill bli käng o få ägg kastad på mig(fast jag har hört att det ska vara bra för håret, inte kändiskap , ägg alltså)(nu blev det rörigt va ? Var var jag ? Ja  juste. Jag vill bli JÄTTE STOR bloggare för pengarna så klart. Kenza skrytar ju att hon tjänar minst 300 000 varje månad. Jag vill också tjäna såna pengar. Vill också köpa väskor för 40 000 kr styck och äta sushi. OK kanske inte det, men vet ni hur många par skor man får för 300 000 ? Och hur mycket man skulle kunna terrorisera mannen om jag skulle känna så mycket pengar så att han skulle inte behöva jobba. Jag skulle ju kunna terrorisera honom 24 timmar i dygnet då.
 Det andra sättet an blir storbloggare är o skriva skit om alla andra storbloggare och söka upp massa bråk. Så vem vill bråka med mig då ? Någon ? Ahah ingen. Fan vad det är trist o vara så tråkig så att ingen vill ens bråka med en. 
 Det tredje är o bli rödstrumpa o blogga om det. Det verkar så att de har bildat en egen sekt och  kommenterar hos varandra, länkar och visar hur håriga de är. Men även denna väg till kändisskap är ju uteslutet. Jag äger inga röda strumpor och jag vill inte se ut som babushka mellan bena. Jag har nämligen jätte svårt för det att inte raka mig. 
 Sen är det ju o bli modebloggare, men fota sig 50 gånger om dagen framför spegel går ju inte. Detta skulle ju innebära att man måste göra rent spegeln.
 Jahah så vad gör man då ? Ja man sitter kvar i sin misär med en liten blogg, ensam på en lördagskväll i lugn o ro utan att någon skulle jaga en, ringa o störa en och utan att man skulle se sin egen nylle på en skvallertidning vars enda uppgift är o räkna upp dina finnar i ansiktet och förstora de 10 gånger och skriva på omslaget att du har blivit drabbad av en KÖTTÄTAR sjukdom.
 Vad härligt det är o bara kunna vara JAG..
Thakock

Hahah, stackare! Du får bråka med Svorskan eller Egoina kanske...Dom kanske länkar dej om du har tur ;D

Cecilia tipsar

jag är ju ingen stor bloggare men jag kan bråka lite om du vill! för att vara snäll liksom ;)

tarja

Ja, tänk om man var storbloggare som kände 300.000 varje månad... undra hur mkt tjänar innan skatten dras :S. Tror inte riktigt på det...