LUGN SÖNDAG

Mannen har blivit förkyld så nu DÖR HAN. Det är i alla fall det han säger till mig var femte minut medans han försöker o få mig o förstå hur synd det är om honom. Han misslyckas dock. Carmen Ly springer runt o förklarar till mig att hon kan inte överleva utan choklad kalendern. Inte visste jag att man kunde dö av en sådan sak ? Jessica däremot springer runt o förklarar till mig att hon är en hemlig agent som ska äta upp all världens lasagne. Tessy tävlar om hur många kilo mandariner hon orkar o äta upp och jag ...Ja jag sorterar pyssel grejer. Bär saker upp o ner utan att få någonting gjort. Dessutom snöar det vilket betyder att jag måste ut o skotta. Undrar om jag skulle hälla bensin på infarten o tända till ? Skulle snön försvinna då ?
Gun

Förkylda karlar är så ynkliga att det bara inte går att tycka synd om dem. ;)

Svorskan

Klä på ungarna och få de att tävla i att skotta snö? Liiite hjälper det kanske? Och mannen... Ja, jag håller med Gun när det gäller män och förkylning. :D

Cecilia tipsar

hahaha jag är precis som vilken karl som helst när jag är förkyld. fullkomligt döende! för övrigt verkar ni ha haft en spännande söndag :)