SKA GENAST BÖRJA HÅNGLA

Killen som hånglar med sin spegel har hoppat på andra plats i blogg.ses toplista med hela 28 000 läsare. Är det enda som behövs att bli storbloggare nyförtiden o börja hångla med sin spegel ? Man ska inte vara klok i sin blogg. Man ska hågla med spegel, man ska plastikoperera sig till en Barbie docka och man ska skriva FUCK OFF minst 10 gånger om dan. Eller är det det de är, kloka menar jag. De kasserar in reklampengar , shoppar o reser runt medans vi ``vanliga`` människor tittar på med öppen mun och förstår ingenting.
I närmare eftertanke ska jag gå o börja hångla nu...

Svorskan

De där topplistorna förstår jag mig inte på.. :(

Sv: Wikileaks är ett företag som jobbar med att lägga ut hemligt material på Internet så att det blir tillgängligt för alla. De kanske gör mer också, men jag är heller inte så påläst. Det är alltså inte Wikileaks som spionerar, men de får informationen av andra. Sen är Assange som nog står som ansvarig för Wikileaks) åtalad för våldltäkt, men media spekulerar i om det är påhittat därför att myndigheterna vill ha han ur vägen. Ifall du vill ha en förklaring menar jag.. :D

Marcus

sv: Mm tyvärr så blev det så. Råttan dog efter kortslutningen, och helt oskyldig dessutom..

Thakock

Men nej! Vad hemskt!

Cecilia tipsar

ehm. ja vad ska man säga? om det var uppmärksamhet han ville ha så var det ju ett lyckat drag det där. men rätt skumt i mina ögon..