22:FEBRUARI

God morgon till alla som har överlevt snökaoset. Jag tror jag ska emigrera till Ryssland. De har ju kallare där, men de verkar klara det med snöröjning galant Men stora rika Sverige kan inte röja snö, tågen o bussar går inte och tak på diverse sporthallar rasar in. Är det dålig planering ? Brist på kommunikation ? Brist på kunskap ?
 Oavsett vad det är är det snöar det igen så bättre kommer det inte o bli. Vi får väl försöka o överleva och stanna inomhus. Ute är det -24 grader här i Hällabrottet och i vardagsrummet är det + 9,6 grader. känns som på Kanariöarna.


_________________________________________________________________

Innan jag går o dricker kaffe säger jag STORT GRATTIS till veckans blogg vinnaren.



Bloggen drivas av en glad tjej som heter Amy och på bloggen finns det massor av fint hon har designat och gjort själv Mycket inspirerande och intressant blogg för all som tycker om design, inredning och pyssel. 
 

Linda - ndaiL

Ja, nu räcker det med snö!

Lexi

Åh, stackars dig! Krya på dig med förkylningen!!

Gun

Ja fy vad kallt! Vi har -23 i Uppsala. Men så där kallt kan ni ju inte ha i vardagsrummet! Fy tusan, jag skulle bli galen!

Diana

Herregud, har ni det så kallt i vardagsrummet? Det är ju nästan 15 grader kallar än vad det "ska" vara.

Amy

Men jösses va kallt! Och jag som brukar klaga på att vi har 16 när vi går upp här. Usch.



Fin beskrivning du fick till! :) Jättebra skrivet!

Ama de casa

9,5 grader INNE? Hur överlever ni???

Kram

Britt

Men 9 grader i vardagsrummet!?! Inte konstigt du blir sjuk kvinna!

Malin

Då hade ni kallare än oss. Vi hade 17 grader inomhus då jag vaknade. -26 utomhus ;( Imorgon ska det tydligen bli -41C här, brrr!