23:E FEBRUARI

God morgon. Fattar ni hur förkyld jag är ? Nej ? Jag är JÄTTE förkyld. Det här blir bara värre o värre.  Fick sova på min höger sida i natt för att så snart jag vände mig åt vänster rann all snor ur näsan. Man kunde lika gärna har haft en skål under näsan. Det hjälpte inte o snyta för det kom bara mer o mer. Men jag undrar ju vart all den snor tog i väg när jag sov på höger sida ? Har det runnit in i hjärnan nu ? Blir jag en snorunge nu ?
  Jag försökte ju få lite sympati och trodde att jag hade hög feber. Fick ta tempen och den visade 35,6. Ahah där flög min sympati i väg.

 Jag tyckte så synd om mannen i dag. Han var djupt deprimerad i morse för Sverige fick ingen guld i går. Jag fixade frukost i sängen åt honom så han skulle bli på bättre humör. Hoppas  det fungerade.
 

BILD FRÅN I GÅR KVÄLL. MANNEN FÖRSÖKER O LuRA OSS NÄR HAN HAR TAGIT IN MAGEN. STACKAREN BLEV DOCK AVSLÖJAD NÄR HAN KOM PÅ ATT HAN MÅSTE ANDAS.





____________________________________

VECKANS BLOGG VINNARE



Bloggen drivs av en glad tjej som heter Amy och på bloggen finns det massor av fint hon har designat och gjort själv Mycket inspirerande och intressant blogg för all som tycker om design, inredning och pyssel. 

pam

sv: jo jag vet! :D

Renee

Tråkigt att du är förkyld! Har du provat den nya nässprayen, som hjälper både rinnsnuva o nästäppa. Jättebra!

attis

Gomorron vännen. Jobbigt att du blivit så förkyld. -26 har vi här nu. Kallaste dagen denna vinter. Nu tror jag att jag emigrerar långt,långt bort till solen. Krya på dej.

Kramen

Amy

Svar: Ja verkligen! På en och samma natt fick jag ihop en hel del konstiga drömmar!



Krya på dig!

Jennie

men sverige tog ju silver :)

Tanja

SV: tack så mkt :D hihi. hur mår du då? :D kraaam

Elene:)

Tack:)

Em

Men vad mysig bild! Krya nu på dig tjejen!! KRAM

josefine

Så söt hihi=)



Kram josse