HAN SKA PLÅGAS....

Hej på er. härlig lördag ni har ser jag för ni sitter absolut inte inne och läser bloggar i dag. det gör ni alldeles rätt i. Vad ska ni läsa den här skräpen för.
 vi har i alla fall haft fullt upp i dag med massa roligt. Bilder och allt det andra kommer senare när jag leker svensk och tittar på melodifestivalen. men först blir det o basta och bränna bort all det fett jag bär runt på. Ja en liten del i alla fall för hela världens värme skulle inte  kunna bränna bort min fett jag har skaffat  på mig alldeles själv. visst är jag duktig.
 Vi träffade i alla fall en bekant på COOP. det var tal om att mannen skaffar barn nu i ålders höst och att det är tyr att jag är ung och kan ta hand om de. Bekanten sa då att hans fru hade sagt att det finns ju ålderdomshem man kan skicka gamla gubbar till. Vad då ålderdoms hem ? sa jag. här ska ingen skickas någonstans. här ska det plågas mannen . Man måste ju passa på när han blir gammal och inte kan försvara sig. Alla dessa gånger han inte har kommit ihåg min födelsedag.. ja ingen gröt  den dagen. Bäst att han kommer i håg vad det är för dag i morgon annars kommer jag bli ilsken.
Thakock

Bröllopsdag?

Victoria ♥

sv. Tack :) det hoppas jag me. ha en mysig kväll! :)

Angelica

:D Tack!



Hoppas du får en toppen lördag!

Elvira Eriksso

Svar: ja självklart:)

Em

Hahahaha! Du har så rätt! Hämnden är ljuv, inte skall man skicka bort han då. Ju mer försvarslös han blir, ju mer skit kan du hitta på!

Renee

Helt rätt! Skicka inte bort honom så länge som du kan ha användning av honom