Jag är en pucko. GRATTIS !!



Jag sprang på en test HÄR

Man klickar här o där och blir låvad ditten o datten(som är bara en pluff som vanligt) men i alla fall får man till slut följande svar på majl:


Ditt resultat:



DFör att bli ett geni är det fortfarande en bit kvar...

Idag är inte din dag eftersom du verkade chansa på nästan varje fråga. Därmed har du, åtminstone idag, nått vår status som "pucko". Det positiva är dock att sämre kan det inte bli! Men misströsta inte, kanske går det bättre imorgon!

Att ha läst det där kan man ju bli lite ledsen. Inte viste man att man var så dum i huvudet, men ingen fara förjande text som kommer efter tröstar en.......



Ditt resultat har 50% av alla deltagare!

Ditt resultat är i nivå med de allra flestas.



Så ingen fara alltså ? De flesta är lika dumma som jag. Vilken lättnad. Jag som trodde jag var ensam i min PUCKO status.


OBS !! Fråga inte varför texten ser ut så här. Kan inte fixa det på någon konstig anledning. Sa jag att jag var en PUCKO ?

simone

Vad mysko, med texten :O Ska göra ditt test :D

Diana

Oj, jobbigt... Jag tror att det är för att själva radavståndet inte anpassar sig till bokstävernas storlek så de "måste" gå in i varandra. Du kan nog göra nån inställning om du kodar om själva radavståndet men då blir allt med större avstånd, även den lilla texten.

Bitterfittan

(: hur är din måndag?

Liza

Sv: tack, det är alltid roligt att få medlaj.! <33

Laila

Haft en bra start på veckan? :) ♥