OCH SÅ VAR MAN MED I TIDNINGEN IGEN



Det är det jag älskar med Sverige att alla vi har rätt o få våran åsikt hörd. Dock förstår inte vissa människor att man måste ju få ta till vad folket säger både det positiva och det negativa.
Men här får man inte kritisera någonting alls. Man får svar att passar det inte så är det bara o flytta. Skulle vi inte vilja ha det bättre, utvecklas o förändras skulle vi fortfarande sitta i grottan, slå varandra i huvudet med mammutben och kalla varandra DUM DUM

Victoria ♥

sv: Tack detsamma du!: D

sanne-madeleine

tak så mycket :)

attis

Du säger som mej. Var skulle mänskligheten vara idag om vi inte gnällde? Jo kvar i grottorna så är det bara. Titta in till henne och var med och tävla du oxå. Ha et bästelibäst.

Kramen

LIN

sv: Ja. Jag HATAR att vänta. grejen är att med min bästa kompis alltid är ca 20 minuter sen oavsätt vad. Om inte mer. väntade 50 minuter i regn en gång. hon dök nte upp för hon var hemma. kom inte, utan att säga till mig.

MIn pojkvän kan bara skita i att dyka uppp också. Fast han hör av sig. me ndet är typ fem minuter innan vi ska ses och då är jag oftast redan där.. SNETT

Martina, hobbyfotograf och mamma

jag håller bara med dig i det du skriver. haha!



Gun

Är det du skrivit en insändare, eler har du fått svar på din insändare?

Jag håller i alla fall med dig om det du säger, och tycker det är löjligt att säga att om det inte passar så är det bara att flytta, istället för att tänka efter om det ligger något i kritiken.

Laila

coolt =)