SKÖNHETSOPERERA 7 ÅRING


TITTADE PÅ AFTONBLADETS TV HÄR idag. Såg en klipp om föräldrar som piffar upp sina döttrar inför skönhetstävlingar. De sminkar, behandlar de med brun utan sol och en mamma till o med lät sin dotter o bli skönhetsoppererad. Helt otroligt o låta sin 7 åring bli opererad bara för att hon skulle bli snyggare. För sig sa hon att dottern ville bli opererad, men hon var ju bara 7 år gammal. Det är ju vuxen som bestämmer. Och vad är det för läkare som utför såna operationer ? Men det är väl pengar som styr allt som vanligt.
 Jag har inget emot att man opererar barn som verkligen behöver det. Det finns ju barn som föds med missbildningar, som har varit i en olycka, haft cancer etc.. 
 Hur långt går man ? Botox till barn ? 
 Jag läste att någon hade tatuerat sitt barn för att naken skin var ful Vad hemskt o tänka att denna barn bli vuxen en dag och kanske inte alls vill se ut så här och vad ska han/hon göra då ? 
 Nåt år sedan läste jag i en tidning att en mamma lät sin 8 åring vaxa sina privata delat. En 8 åring !! Jag har en 8 åring hemma. Hon har ju inte ens något hår där ännu och skulle hon ha det inte skulle jag ta henne o bli vaxad.
 Min äldsta har ju kommit i den åldern när hon frågasätter allt. Ena dagen tycker hon det är fult med fräknar, andra har hon för stora läppar och tredje är hon tjock. Vårat jobb som vuxna är att försäkra de att de  är så fina och att vi älskar de. När de blir vuxna kan de göra med sina kroppar precis vad de vill, men så länge de är minderåriga är det inget ändrande på kroppen, inte med hjälp av kirurgi i alla fall.
 I deras 18 års dag kan de ta allt i ett om de vill, botox till frukost, tatuering till lunch och förstora bröst till middag....men tills dess får de vänta.
Sanna - [ s a o s. b l o g g. s e]

svar Ja han såg ju så lustig ut på översta bilden så jag tyckte det passade att göra lite pratbubblor ;) hehe

Sara- Alicias mamma & gravid

Det är ju helt jävla sjukt! Ens barn är ju det vackraste som finns, tycker inte alls om skönhetstävlingar för barn! De ser ut som små barbies. Fats jag tycke rinte att man ska tävla i skönhet. Alla har sina egenskaper

JENNIE - EN ANNORLUNDA BLOGG

Sv: Haha ja det kan man undra, ingen aning :O

LIENE

sv: Låter bra:)

Malle - Hockeyfru

fruktansvärt för fasen, va är de för fel på endel föräldrar...huha va otäckt!

Sara - Alicias mamma & gravid

Vilken söt tårta ni gjort idag! :)

Tack detsamma!

Denise - Ännu en mammablogg

Personen bloggar på ett annat bloggställe, men har anmält där.

Martina, hobbyfotograf och mamma

de sär är sinnessjukt:S



Hoppas du får en bra alla hjärnats dag!

gotteochvi♥ GRAVID IGEN!

tack så mycket!

Förvirrade Morsan

sv; tack=)

susy

såå jävla fel med skönhetstävlingar för barn. det borde finnas åldersgräns!

Ellis

DU har så rätt i allt, så jävla sjukt alltihop.

Renee

Hemskt. Hur tänker man som förälder eller tänker man inte alls..Min 13 åring vill pierca naveln, hon får vänta tills hon blir 18.

Josefine- mamma till Olivia

Aldrig att jag skulle låta Olivia operera sig för att hon vill se annorlunda ut, eller idag för att någon annan vill det när hon själv inte kan tycka till..