SORGEN O GLÄDJEN

Hamnade på något konstigt sätt på den här sidan och började läsa. Vet inte hur jag hamnade där, det bara hände. Jag som inte ens tittar på Lets dance. Birro med sin fru väntar barn igen. En mycket bar skriven inlägg. Fylld med stor sorg och glädje. Sorg för de förlorade barnen och glädje för det barnet de har fått och den som är på väg. Tårarna börjar o rinna...
 Jag började tänka.. Det är februari igen. Månaden för både glädje o sorg. Månaden vi träffades. Månaden vi gifte oss och månaden vi miste våra små som var inte mera än bara två små prickar med var sitt dunkande hjärta.
Hur många år det än går minns man alltid de. Hur små eller stora ..foster eller barn.. det spelar ingen roll. Man minns ändå. Och sorgen . Den är stor, men man lär sig o leva med det. Man accepterar. går vidare och glädjas för det man har. Men sorgen.... den finns kvar.
Pernilla

Tack!!



Jag usch för att mista ett litet mirakel, det gjorde jag och sambon förra året. Var i vecka 10. Men man går vidare men som du säger så glömmer man inte...

susy

okej (:

Britt

Jag har ju alltid fått missfall i vecka 12. I början saknade jag alltid min mage. Känslan av att vara gravid saknade jag. Jag har ju aldrig fött barn så jag kan ju inte sakna ett barn. Fast nu är det inte en stark känsla...men så har ju 20 år gått och då blir känslan en annan.



SV: Mamma är finska. Vi har stugan i Finland. Jag pratar lite halvtaskig finska...är mycket mycket bättre på svenska.

DONKEN

hann knappt börja känna nån längtan, fick opereras i vecka 7, då de tog bort den.

ofrivilligt vare ju. men ja, sorgen, den kommer nog alltid att finnas. dock tänker jag så, att om inte det hade hänt, så hade inte vincent funnits. det är en rejäl tröst. :) pöss

Gun

Jag har varit med om det tre gånger, så jag vet vad du pratar om. Det var dock tidigt, men det sitter ändå som ett litet sår i själen.

Diana

Jag lider med er! Själv har jag förlorat tre små liv väldigt tidigt in i graviditeterna. Och visst gör det lika ont som att förlora "riktiga" barn, för drömmarna, fantasierna och förhoppningarna fanns redan där. Kram på dig!

Gun

PS: Marcus Birros fru har också en jättefin blogg om du vill läsa, men det kanske du visste? www.finnjonna.blogspot.com är adressen.

Renee

Visst är det svårt att även missta någon som man aldrig lärt känna, jag var tvungen aat göra abort i vecka 18, Julius hade ryggmärgsbråck och vattenskalle.