28:E JANUARI

God morgon från den döde. Pigg, frisk o glad är jag i dag. Det var ingen förkylning i går som jag trodde, det var mina röda vänner som kom istället. Vi som lider av endometrios har det lite tuffare än andra. Vännerna kom över tidigare än planerat. Så är det med endometrios, vänner kommer när de vill. Jag hade ont i alla ställen som finns i hela kroppen och kunde knappt andas så ont i magen hade jag, men nu är det bättre. Vilken tur. Jag som började tro att det var farligt o äta 5 kilo apelsiner på en gång, men nu är det bara o fortsätta som vanligt.
 Jag gick o la mig klockan åtta i går medans MANNEN  var barnvakt. Notan slutade på 2000 kronor så nu får lyxhustrun jobba över. Så bra när man bor under samma tak med barnvak.
 Jessica höll på med så mycket bus i går. Hon tänkte väl o passa på när mamma är dålig för då orkar inte kärringen o springa efter henne.
 Först tog hon på vantarna på fötterna. Dessutom olika vantar. Så gick hon runt några timmar.
 Sen la hon pepparkakor i hela våran säng. Det behövs nu ingen kroppspeeling för man har sovit på sandpapper hela natten.
 Mannen lagade mat till sjuka mig i går. Han var i pizzerian och köpte pizza o sallad. När vi sätter oss vid matbordet tar Jessica min curry sås häller ut allt på sin tallrik o säger NU RÄCKER DET och ger mig tillbaka tumma sås burken. 
 Resten av kvällen la hon leksaker i alla ljuslyktor och vi har MÅNGA ljuslyktor, tände alla lampor o stängde alla dörrar, tog på elementer och hällde ut all oboy i sitt glas. Vart skulle mjölken få plats då ?



Nu sover dock den stora BUSEN och jag ska säga till Carmen Ly o börja klä sig.  Vilken tur att i morgon är redan fredag. Kan inte vänta tills lördag när vi ska flytta.











Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images
emma härnqvist/perfektion

åå men tack! de är ju ingen större förändring men de känns fräscht. hoppas att du får en fin dag!

Thakock

Jäklar vad hon busat! =P Det är väl bäst och passa på när du inte mått bra! =D