FÖDELSEDAGSKALAS

Carmen Ly var bjuden till en födelsedagskalas i dag. Helt otroligt att hon fick en inbjudan och hon har bara gått i den nya skolan i två veckor. Hon var så glad.
 I den förra skolan har hon varit på max 1 kalas per läsår. Jag vet ju varför hon inte blev bjuden, men det var alltid lika tråkigt för henne. Barnen sa att hon var bjuden och att kortet kommer och då sprang hon fram o tillbaka till brevlådan varje dag, men det kom ju aldrig några kort. När  då andra pratade om kalas i skolan och  var hon lämnad utanför.
Hon fixade sig så fin i dag för en snygg kille skull vara med på kalas. Det börjas tidigt...
Hon valde ut en hemlig present och vi packade  ner den i en fin prickig presentpåse. Jag är så glad för hennes skull. Att byta skola var den bästa vi har gjort i hela vårt liv tror jag.
Hoppas hon har det så roligt på kalas.

thakock

naww, hoppas hon nu får roligt! =)

Pernilla

Det var jätte skönt med massage, behövdes =)



Ha en fortsatt bra dag!!

simone

sV: Tack så hemskt mycket! :)

Gun

Åh vad roligt för henne! Och för er också, att se att ni gjort rätt som bytte skola:)

Diana

Usch vad grymt på den andra skolan! Trodde de flesta skolorna hade som "regel" att antingen bjuder man ingen från klassen eller alla. Skönt att det blev bättre nu!

yasmine modell fru och mamma

ja dom har en del fint...

va kul för henne förstår att hon vart glad.

är det kalas bjuder man alla eller ingen tycker jag så gjorde alltid vi när jag själv var liten.

Nu ska det lagas lasange kraaam

Em

Låter som ett mycket bra beslut att låta henne byta skola och hon får säkert kanon i kväll! Dessutom verkar hon ha världens bästa mamma!! (och pappa!! :D)

Anki

Jag är så glad för er flickas skull! Det gläder mej, jag har tänkt mycket på henne, så svårt hon måste ha haft det! Men så bra att ni har bytt skola, Ja, det var nog det bästa ni har gjort!



Kram

Jessica

Gud va roligt för henne! Måste kännt hur bra både för hon och för dig :) Hoppas hon haft det roligt! Det är hon värd! :)



Kram!

Josefine- mamma till Olivia

Så glad jag blir att läsa att hon blivit bjuden på kalas!



svar: tack så jättemycket kadri :)