FÖNSTERLAMPOR PÅ NETTO

Hittade fina fönsterlampor på NETTOS reklamblad. De skulle passa fint i vår nya sovrum. Undrar om de finns kvar eller är de redan slutsålda ? Ska försöka o myta MANNEN  imorgon o åka o titta på de. Han kommer inte o bli glad.

Linda - ndaiL

va fin!

thakock

Tjusigt värre! =P

Anonym

Hallå där!

Glöm det i Hallsberg tog dom slut på en halvtimme. Synd att jag inte kan köra dig på måndag hade gärna gjort det men alla kan ju inte vara lyxhustrur endel måste jobba hihi.Kram Veronica

till veronica

Vad synd att de var slyt.Tro mig det är lättare o jobba än att vara lyxhustru. Tänk vad svårt o ligga på soffan. Man kan ju få liggsår.

Har du fått fast jobb nu ?

Vad söt lilla Emelia är på bilderna. det går inte och kommentera längre på ericas blogg, vet inte varför.

Anonym

Hej!

NEJ JAG HAR PRAKTIK 3 MÅNADER SEN VET JAG INTE. JA LIGGSÅR LÅTER JU INTE KUL STACKARS DIG HIHI.JAa visst är hon söt såklart tycker hennes lilla mormor det.Vet inte varför man inte kan kommenter på hennes blogg ska höra med Erica om hon vet.Vad roligt att det går bra på nya skolan jag blev så glad när jag läste att hon skulle på kalas hoppas det var bra.Kram Veronlca

till Veronica

sv. hoppas de anställer dig snart så du kan böja betala mera så att jag kan leva min lyxliv.

Det går jätte bra i den nya skolan dock slutar de inte från den gamla.

Anonym

Ja vad ska man säga varför slutar dom inte vill dom ha henne tillbaks nu eller? Dom får väl inse att dom inte klarade sitt jobb på bästa sätt denna gång.Det är väl bara att försöka att inte bry sig om dom Huvudsaken är ju att Carmen-ly har det bra.

Veronica

till veronica

sv. jag berättar till dig när du kommer hit. vill inte ta det här.,

Förresten vill Erica köpa en bilbarnstol billigt ? Jennie har en sån som Emelia ska ha näst. Såna är jätte dyra o köpa nya. Vi har ju kvar från Jessica så vi behöver inte en till.

Anonym

Jag ska fråga om dom vill köpa bilbarnstolen vet du vad den kostar? Har varit på väg hem till er länge nu men det kommer ju alltid något annat i vägen.Nu är min bil trasig men Tryggve lagar den nog tills på måndag så då kanske jag kan komma efter jobbet vid 5 tiden på måndag kväll är ni hemma då?Veronica

till veronica

sv. jag vet inte vad det kostar. Jag kan råga. den är i mycket bra skick i alla fall och hon har köpt den ny för nästan 3000 kr.

Måndag ska jag först till bvc klockan 11 och sen hem och sen tillbaka till kumla för jag har tandläkare kl tre. Du får ringa försäkerhets skull.

GRATTIS till Rickard. Hoppas han fick sin hanna montana tårta

Anonym

Hallå igen!

Jag ringer i morgon om bilen är lagad han ska göra klart den idag säger han men du vet hur det kan vara med gammla bilar dom kan bråka så jag törs inte lita på att han blir klar.Richard fick sin Hanna Montana tårta Erica gjorde tårtan och bilden hade hon köpt på tradera.Ha det bra Veronica