SÄNGEN

Vi renoverar ju sovrummet som ni vet. Eller rättare sagt jag renoverar. Mannen skyller på jobbet. Någon måste ju jobba o tjäna pengar säger han  så att jag skulle ha råd för alla dessa konstigheter jag håller på med. Vad menar han ?
Han menar så klart sängen. Vi har haft våran säng i sex år nu och jag vill ha en ny sänggavel. Inga konstigheter ju. Jag är väl kvinna och vi tycker ju om o byta saker. Faktum att jag är en kvinna var ju problemet. Jag har ju hittat en sänggavel i järn som jag bara älskar. Billigt också. Under 500 kr på REA i IKEA. Det borde ju göra mannen glad kan man ju tycka, men han är ju så otacksam.
Jag vill köpa sänggaveln. Han argumenterar emot och säger att vi har ju snedtak och den får inte plats. Jag tycker då att det är bara o höja taket då. Inte så mycket begärt väl ?
Sen vill jag måla om sänggaveln och göra det i lantligt stil och han menar att nya saker ska man väl inte förstöra. Jag ska väl inte förstöra den. Jag ska ju bara göra den vackrare.. ja så har vi hållit på en vecka nu. Vem tror ni
kommer o vinna ? Jag vet vem. Egentligen är det inte ens någon utmaning, men jag låter honom o tro ett tag till att han kanske kan bestämma...




PS. Här kämpar hon över något som inte finns. Jag skiter i sänggaveln. jag har redag gett upp
MANNEN

susy

haha, jao men det var i brist på något att skriva (:

janine

hej, fin blogg :)

Ellis

Haha ni är helt underbara, höja taket är busenkelt! Mannen borde fixa!

Bitterfittan

det får jag nog göra ;)

GÖZDE;

Haha tacktack :)

Varsågod!

Malin

Jag har kört för mycket skoter :D haha.

Jo, det blir roligt med kalas :)

b.esa

hahaah enligt dom testen så ja :P

Jennie

haha det är så man ska göra :) låta dem tro att deem har fått sin vilja igenom

veronika

allt bra med dig? :)

thakock

hahah go girl! ;D