SNÖÖÖÖÖÖ

Den här jäkla snön . Vems idee var den ? Det här med osonfläckar och klimatuppvärmning kanske inte var så dum idee trots allt. Sluta handla EKOLOGISKT !! SNÄLLA !!!! 
Vi har skottat o skottat o skottat i dag. När jag säger VI då menar jag att MANNEN  har skottat och jag har tittat på, men det låter ju bättre att jag säger att vi har gjort det. Grannarna var också ute o skottade och även de var ett VI. Det brukar väl vara så.
Men vad jag inte fattar är vad de gör med sitt snö ? Jag misstänker att alla grannar går ut på nätterna o lägger sitt snö på våran tomt. Verkligen de har ingen snö på sitt tomt och våran ser ut som man våre i Alaska. Vi kan knappt se vårt hus längre. I natt ska jag hålla vakt ...




janine

jodå =)

Britt

Det ser ut som även kommunen tömmer sina lastbilar på er tomt. Fick höra att de inte riktigt vet var de ska tippa snön nuförtiden när det blivit förbjudet att tippa den i vattendrag på grund av någon miljöbalk. Ser att de löst problemet och nuförtiden tippar på er gård ;D



SV: Jag skulle aldrig skydda en kollega om det gjorde att ett barn for illa. Mitt jobb är att se till barnens bästa...inte kollegornas eller föräldrarnas i första hand utan barnens. Och så har jag anmälningplikt och det innebär att jag även måste anmäla en kollega om jag misstänker att ett barn far illa. Annars kan även jag anmälas för att jag bryter mot lagen.

Malin

Det är ju härligt med snö! :) Haha.



Sv: Jag trodde jag hade järnbrist, hah! Tji fick jag. Hade för högt blodvärde (ja, man kan tydligen ha det). En kvinnas blodvärde ska väl ligga på kring 120-130, mitt värde låg på 175!!! Hör och häpna.

Och återigen, tack för komplimangen! :)

Thakock

haha, äckel snö är det! Jag vill bara bli av med det! Jag vill se gräs och blommor!!!

Ellis

HAHAHAAH <3

Blondiie was here=)

gu va underbart med så myket snö!!!!

Josefine- mamma till Olivia

oj så mycket snö , är det hos dig all bortskottad snö försvinner till ;)