VÅRAN NYÅRSAFTON

I går var det ju nyårsafton och vi hade vår lilla firande med en vän, våra barn och en stor översvämning.
 Att göra lång historia kort fungerade våran tvättmaskin inte i går. Efter en lång inspection kom mannen på att vatten hade frysit i tvättstugan. Det har det aldrig gjort i de 6 åren vi har bott här, men efter byggare bobb har ställt till det i somras och inte isolerat blåser det halvstorm i tvättstugan nyförtiden. Mannen hade så klart vridit sönder en kran och när det då släppte efter vi hade haft en extra fläkt i tvättstugan släppte kopplingen och det började spruta vatten överalt i illfart. Jag försökte stoppa det med båda händerna och skadade min stackars hand. Samtidigt försökte jag stänga av vattnet. Det var kaos, barnen blev rädda, det sprutade iskall vatten överalt, jag var pissblöt och det hade bildats en mindre bassäng i tvättstugan. I all det röra vad tror ni att mannen gjorde ? Han satt i bastun i övervåningen  i lugn o ro. 
 Att jag tidigare hade skärt mig i fingret och att Jessica vägrade klä på sig, att fisken jag hade tänkt o använda hade gått ut och att jag fortfarande hade ont i min lilltå spelade plötsligt inte så stor roll. Vi hade ju bassäng i halva huset nu och vår gäst skulle komma om en timme.
 Vi har det alltid extra roligt på nyårsafton. Förra året födde vi(jag säger bara vi för mannen tror att han var delaktig) barn. I år försökte jag demolera huset och matförgifta familjen. För sig inget ovanligt för så har vi det i vårt liv i villa villekulla. Jag skulle inte vara förvånad om familjen ville byta ut mig i år. Kanske mannens nyårslöfte ?
 Nu blir det frukost med gårdagens tårta och godis. Vi kör med Estonian stile. Ska försöka o besöka era bloggar ni men till resten av er ännu en gång GOTT NYTT ÅR.

JESSICA HJÄLPER TILL MED SALLAD. HON SKÄR MOJOTEN(hon säger så) MED EN TRÄ BRÖDKNIV. INTE SÅ LYCKAD KANSKE.



VI ÅT ENSTNISK POTATISSALLAD, RÖDPETSSALLAD SOM KALLAS FÖR ROSOLJE(MED ANCHOVIS) , RISSALLAD MED TONFISK, PRINSKOR, KLYFTPOTATIS MED UGNSBAKAD KÖTT.....
OBS !! VÅR FINA MATRUMS TV.



TORTA



TORTA EFTER BARNEN HAR VARIT OCH SMYGÄTIT




mannen

suck

måste börja så efter som jag knappt orkar andas. Hon lagade mat i går som synes och som vanligt så lagade hon så det räcker............ till femtio personer. med tanke på att vi var tre vuxna så förstår ni behöver jag säga att jon blir sur när intematan är slut. Skulle den ta slut så lagar hon mera. Hur ska jag slippa undan utan att jag hamnar i onåd.

Gott nytt föresten ha det

mannen

GÖZDE;

Åh ja håller med dig, skönt att bara lyssna utan att bry sig om texten :)

GÖZDE;

Åh ja håller med dig, skönt att bara lyssna utan att bry sig om texten :)

Em

Grattis i efterskott till Tessy! Vad gott det ser ut med maten, smaskens!

God fortsättning! Hahaha, att Mannen är rädd för tvättmaskinen tror jag inte alls på! :D

Sv: Tusen tack!

ABSSOLUTAARNELA

ja precis! :D

tack så jätte mycket och detsamma! :)

Anki

God fortsättning på det Nya året



Ja, hos er är det liv i luckan minsann

Sara

Hehe ja jag har börjat lite smått igen=)

Gott nytt år på er med:D

Elin :)

SV: Detsamma! :D Gör du då?

Josefine- mamma till Olivia

Oj oj, hos er händer det grejer! Lär ni minnas nyåret lite extra med översvämning i tvättrummet ;)

Louise

Tack så mycket



God fortsättning=) Jag hade en bra nyårsafton, du kan kolla mer i mitt inlägg. Hade du en bra natt?:)

Malle - Hockeyfru

hihi ser härligt ut!! ;D God fortsättning!

Ellis

Hahah efterbilden på tårtarn var ju klockren! :D