14:E JUNI

Ligger i sängen just nu bredvid två snarkande varelser. Ena är tre år gammal o ganska så söt,  andra är 46  fast mentalt har han inte ens fyllt tre ännu.  Det kommer han nog aldrig o göra. Men vem behöver en mogen man när man kan vara gift med Karlsson. Ibland känns det som han är Karlsson o jag Pippi. Eller vad säger du Veronica ?
Ibland undrar jag hur våra kompisar står ut med oss o hur klarar de av o besöka oss. Det här är ju ett dårskap dygnet om. De går nog o tar en lobotomering varje gång innan de kommer hit.
 Ni ska veta att denna dårskap har varit total i dag. När jag öppnade mina ögon klockan sex på morgonen såg jag en lugn dag framför mig, men tror ni att det blev så. Klockan nio på kvällen klev vi in i vårat hus o först nu har jag hunnit till sängen.
Men vem klagar. Det gör inte jag. Livet leker o jag hör att det klirrar i kassan för mannen har såld vår barnvagn.
Jag får nog ha släpkärran med oss till Ullared för nu ska det handlas.
 Nu går jag o drömmer lite.

I dag på MC.



veronica

Hallå där!

Jodå det kan nog stämma med karlsson och pippi.Särskilt Karlsson en man i sina bästa år haha.

Du är väl lite för lugn för att vara Pippi det är ju mera Jessica som är.Du är mera som Alva i Madicken som ordnar så att alla har det bra.Du lagar så god mat och hjälper dina vänner och sånt.

Det är faktiskt så att jag får abstinens när jag inte varit hos er på länge. Det går ju inte att vara deppig hos er många sekunder det gillar jag.

Förresten kan ni komma hit på fredag? På lördag har vi slåtterdag och pub här i byn så då är jag upptagen men på fredag är ni välkommna om det passar?Fast eran bil är väl för fin för att köra hit ut i skogen hihi. Hör av er kram Veronica

Isabel

Det är när männen är som barnsligast som vi älskar dem som mest, konstigt nog. Jag kan inte få nog av min karl när han är så där löjligt fånig ibland.

Ellis

Vuxna karlar är inte kul!

Dikk Bluball

Vad är det de säger, 70 sätt att tillfredställa en kvinna: 69an och ett besök i Ullared.

till veronica

sv. vad trevligt det skulle vara o komma, men tyvär ska Thomas bort o ge en kurs någonstans på fredag. Han ska komma hem vid tio på kvällen så han hälsade att om du bjuder på middag klockan elva-tolv på natten kunde vi komma. Men det är ju inte 100 % säker , det är aldrig med dessa kurser . Ibland bokar de av dan innan och ibland kör de bara halv dag.

Anonym

Så synd då att han ska ha kurs. Men vi kan ju höras om det blir nån ändring så ni kan komma ändå. Annars kanske ni kan komma på söndag?

Vi hörs Veronica