19:E JUNI

Hej på er. Lördag i dag och vi ska på en gatuloppis. Det verkar bli regn så jag hoppas att de har sakerna under tak så jag kan köpa, köpa, köpa...
 Det har inte blivit så himla mycket tid o skriva vad vi har hållit på med här så jag tänkte o ta det lite kort medans jag äter frukost.

x Våran pool gick sönder härom dan. Så vi fick reparera det. Något rör hade frusit sönder i den kalla vintern. Ännu en anledning o hata vinter. Så onödigt o lägga massa pengar i såna utgifter. Dumma, dumma vinter.

x Barnen, dessa små ``änglar`` har varit på strålande humör i mellanåt. Jag tror inget på att det finns tvåårs trots eller sexårs trots. Det finns trots och det kan de ha oavsett hur gamla de är och mina har nog haft det från dag ett.

x Jag har träffat förmodligen världens största barnhatare en 65 + tant.

x Carmen Ly slog sin fot i går på gungan o trodde hon skulle dö för att det blödde lite. Hon trodde också att all blod skulle rinna ut. Hon fick dock ett tips att stå på huvudet för att förhindra detta.

x Jessica har blivit blöjfri på dagen . Min mammahjärta är stolt o mannen räknar alla  pengar han sparar nu. Thailand here we come.

x I dag ska det sändas 16 timmar kungabröllop på tv. Någon som kan skjuta mig ? Mannen såg i går på någon koncer med de och Daniel satt under hela föreställningen med ett brett leende som Joker i Batman. Fast i andra sidan skulle jag också le om jag skulle gifta mig i denna rikedom. Han satt nog o räknade pengar hela kvällen.

x Vi har sålt en massa saker på blocket o tradera så och alla dessa tomma hål måste nu fyllas upp.

x Resan till Ullared nästa vecka blir inte av för mannen måste jobba. Alla mina drömmar är krossade, mitt liv är slut..

x Mannen tror han har kommit i tonåren. Han har gjort ett sugmärke på min hals i smyg. Jag var o duschade i morse o trodde det var något annat. stog där o skrubbade o skrubbade tills jag kom på vad det var för något jag hade fått på halsen.

sen har det hänt en massa annnat också, men nu måste jag klä barnen för vi ska åka.

Ha en bra lördag ni.





UPPTATERING: MANNEN har tagit fel på dagen o gatuloppiset i Mellringe är i morgon.



ps
tagit haha hoppas hon hinner glömma tills i morgon.
Fråga gärna Kadri om hur hon fick psykbryt när hon inte hittade sina kära rabatthäften
mannen
Thakock

Vad tråkigt med ullared! =( Du som så gärna ville dit!

Cecilia

Hahaha ni är för goa :)

CHIRRE

härligt, jag vill också ha en pool, fast en som inte är sönder:) haha



svar: jaaa:)

Nathalie

fast nu är det varma sköna vädret borta igen :(



några planer inför dagen? kram

Haedil* HUMOR BLOGG*

Tack :D