9:E JUNI

God morgon till er.Nu är jag tillbaka, inte helt fattig ännu. I går kom ju skattepengarna och nu tror ni att jag har shoppat tills döden skor, kläder, smink... Så fel har ni fast shoppat har jag ..i mataffären. Jag älskar o köpa mat. Mannen säger att jag är den enda som kan välja flingpaket en halvtimme. Jag köpte massa saker till bakning i går o muffinsformar och kött på rea o ost på rea o till o med golvrengöringsmedel på rea. Nu betyder det ju inte att jag kommer o rengöra golven, men jag har ju medlet i alla fall.
Jag älskar o laga mat, baka och framför allt handla maten. Notan gick på 1500 kronor i går och det är mycket för våran familj o handla på en gång. Vi brukar köpa mat för 4000 i månaden och ändå har vi skafferiet o frysen alltid full. Men det beror nog på att jag köper den mesta maten på rea så vi sparar nog en hel del med det.
 Vi var även på H & M i går o köpte en klänning o leggings till avslutningen. Gud vad det var folk. Det var visst inte bara vi som hade fått skattepengarna.
 Jag vet ju att det är många som sparar skattepengarna, men här sparas det inget. Här handlas det upp allt och sen om det blir något kvar efter Ullared resan(vilket inte är troligt) blir det kanske en dag i London bara för mannen o mig i augusti.
 Men skattepengarna flyger i väg gör de. Har betalat Carmen Lys sommarkollo o pooldyken. Sen ska migrationsverket få 2000 kronor och sen blir det ju Ullared som gäller. Ska bli så himla roligt. Jag ska bli äntligen en av de få(5-6 miljoner)människor som har fått äran o besöka denna fina affär. Mannen får nog ta med en stor plånbok för att betala för allt jag ska handla.
 Jag är på bra humör i dag trots att jag har läst morgontidningen. Sitter o dricker kaffe här och njuter av den nya sommar låten..


Gun

Våra skattepengar åkte in på sparkontot, i alla fall tills vi kommer på vad vi ska göra med dem.:)

alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: hihi ja sjukt gott :D



ååh den där videon är så dålig tkr ja men låten e skön:D

Diana

4000 i mat på en månad? Shit, sören också att jag är så kinkig med märke, hållbarhet och sånt... hehe.

Lägg nu pengarna på väl genomtänkta grejer. :)

Thakock

vilket datum åker ni till Ullared då? =)

Pernilla

Ruuuuuuumpaaaaaaa =)

Ellis

Haha.. Sean frågade mig ett par gånger om ja skulle vara med i vidoen, tackade nej och han blev inte så glad på mig. Nu när ja ser den ÄR JAG GLAD att jag tackade nej!