ÄR HYSTERIN SLUT NU ?

Vi har kommit hem från loppisar o Marieberg. Vad folktomt det var där. Alla har nog suttit hemma o tittat på kungabröllopet. Undrar om hysterin blir slut nu efter bröllopet och de kan sluta skriva om detta.
För mig känns det hela bara för mycket. När vi gifte oss var det vi o vår kärlek o vi njöt om daghen. De måste ju ha vakter överalt, de måste ha övat allt denna tio tusen gånger o mera till. Vikkan har säkert inte ens druckit i flera dygn bara för att inte bli kissnödig under dagen.eller hon har kanske en kissepåse under klänningen ?
 Allt denna som är runt om i bröllopet o visas i Tvn hela tiden det skulle ha tagit dö på mig o le hela tiden..jag skulle nog ha fått kramp i kindena. Och alla denna vinkande. Jag skulle nog ha träningsvärk dagen efter.
 Hur som helst hon såg säkert super snygg ut o Daniel hade sin Joker asikte på. Och en massa människor som inte har något liv stog nog där o tittade på ute i regnet.
Jag kommer nog se några bilder sen för  det kommer nog vara omöjligt o missa hur mycket man än försöker. Alla tidningar o Tv programm kommer nog skriva o prata om det.
Men vi tar det lungt här. Carmen Ly har gått på kalas för tre tjejer fyller år samtidigt o har en stor fest. Hoppas hon får det så roligt. Jag ska baka o titta igenom min tidningshög jag köpte i dag.



UPPTATERING. Mannen satt på Tvn. Han har nog blivit hjärntvättad till slut. Jag säger bara ALL DENNA FÅLK SOM ÄR UTE PÅ GATORNA O TITTAR PÅ. OCH STACKARS LIVVAKTER SOM FÅR SPRINGA HELA VÄGEN.
Nu är det nog dags o råna bank för alla poliser är i Stockholm.
Thakock

Haha, det är mysigt med kungabröllopet! =)

Thakock

sv: Klart jag är! Jag är stolt över vår kungafamilj! Och Victoria är så duktig. =)

Nej då, så allvarligt är det inte. =)

Anki

Ja, inte har då jag heller sett på TV detta elände. Jag bara önskar att min man får en lever snart så vi kan leva och göra de saker vi två har kvar att göra. Det är det inte som intresserar mej, sen får det vara vad det vill-

Det står mej upp i halsen all denna hysteri, för det är just vad det är. De största bidragstagarna har ett bröllop för miljoner och nu fick vi en till att försörja, Danne.



Kraaaaaaaaaaaaaam

cecilia

Jag tyckte det var fint! Ska ha ett likadant bröllop sen tänkte jag :)