ETT KUNGLIGT MAJL

Öppnade mitt emajl i dag och ser detta majl från självaste kungahuset..

----- Original Message -----
Sent: Tuesday, June 01, 2010 8:47 AM
Subject: Vill du gifta dig med mig?


Titta Vickan vill gifta sig med mig. Det var ett långt hjärteskärande emajl med, men jag vågar inte publicera den. Vet ni jag är rädd för SÄPO.
Daniel har tydligen hoppat av hela skiten och nu står hon där alldeles ensam och vem ska hon vända sig till då ? Mig så klart. Världens vackraste kvinna. Det är klokt tänkt. Plötslgt får hon alla homosexuella på sin sida igenom o gifta sig med en kvinna, sen alla invandrare på tanke att jag är en båtflykting och sen extra mycket uppmärksamhet från hela världen för jag har aldrig hört att en blivande drottning eller kung var kär i någon i sitt eget kön. För sig var prinsen i någon indiskt land kär i sin kompis, men de huggade av huvudet på honom så det blev inget bröllop där förstoss. 
 Nu är jag ju gift så jag fick ju tyvär tacka nej. Hon är förståss jätte ledsen nu så hon är villig o ta vem som helst. Men jag förstår Daniel. Han trodde att han skulle bli Sveriges kung, men nu fick han höra att han blir inget mer än en ynkel prins. När jag var liten läste man alltid i alla sagor att Drottningen var gift med kungen. Inte konstigt att lilla Daniel kände sig lyrad då, men det är ingen fara han fick behålla hälften av de glasen som de fick från skattebetalarna för 300 000 och sen fick han sin favorit kyrka städad för miljoner.
Pernilla

Haha =)

S E V D A Y E T I S ♥ - SEVDAS.BLOGG.SE

sv: fett dååligt :(

ardiana

hahahahaha vad roligt inlägg. synd du tackade nej du kanske kunde blivit kung

cecilia

det här mailet fick jag också haha fast jag läste det aldrig, slängde det direkt. kanske var dumt gjort, jag är ju inte gift och därmed ledig för äktenskap ju :)

SARAH - You can't fix stupid

Kör en sant eller falskt i bloggen, kolla in och kommentera vad du tror! :)

Johanna

haha haha haha :) så bra skrivet!



Tack söt du för din fina kommentar =)



simone

Om det ändå var så väl, att de bröt upp!

Ellis

Hahaha stackars stackars Daniel