KÖRSBÄR- CITRON PAJ

Mycket god körsbärspaj som är lika god både kallt o varmt. Servera gärna med glass eller vispgrädde.


DU BEHÖVER: CA 250 GRAMM KÖRSBÄR(det går lika bra med frysta eller med inlagda)

TILL BOTTEN: 4 DL MJÖL
                      150 G SMÖR
                      3 STORA SKEDAR SOCKER
                      LITE SALT

TOPPEN: 2 DL GRÄDDFIL
               1 DL CITRON JUCE(2-3 CITRONER). DET GÅR LIKA BRA O ANVÄNDA FÄRDIG CONCENRERAD CITRON JUICE
              3 ÄGG
              1, 5 DL SOCKER





GÖR SÅ HÄR: TA BORT STENAR FRÅN KÖRSBÄR
                     BLANDA MJÖL O SMÖR
                     BLANDA I SOCKER O SALT 
                     LÄGG FÄRDIGA TEGET I PAJ FORMEN O BAKA CA 15-20 MINUTER I 200 GRADER
                     BLANDA GRÄDDFIL, SOCKER, ÄGG, CITRON JUICE
                     TA SEN PAJFORMEN UR UGNEN O HÄLL PÅ GRÄDDFIL-ÄGG BLANDNINGEN O LÄGG PÅ KÖRSBÄR
                     LÄGG SEN PAJEN I UGNEN IGEN FÖR CA 30 MINUTER I 175 GRADER






 
MAT
Linda - ndaiL

ser gott ut.



tack!

MARILENA

Hehe ja det var skönt :)



Oh så gott de ser ut, ska nog prova på de själv någon gång :D

SARAH -

sv: arå haha!

Johanna

oh jag kommer direkt =)

anno

Jadå det är det :D

cecilia

åå måste du hålla på och fresatas sådär hela tiden?