6:E JUNI SVERIGES NATIONALDAG

Jag skulle ju kunna säga god morgon till er, men det vOre ju o lUra er för klockan är inte mindre än nio på kvällen. Jag har bara inte haft tid o blogga i dag. Ni vet ju att det är Sveriges nationaldag och vi har sjungit nationalsången hela dagen.. Ja juste nu lurar jag ju er inte alls...
 Men tid har jag verkligen inte haft. Gick o la mig klockan halv två inatt för att jag skulle lägga köttet i marinad och jag hade ju bakat så det skulle städas undan efter det. Sen fick vi gäster i dag klockan ett och vi har bjudit de på fika o grillat. Vi har haft så jätte trevligt.
 Stort tack för smultrons plantan Penilla o Alexandra. Jag ska försöka o komma i håg o vattna den så kan jag bjuda på smultronpaj nästa gång. Eller så startar jag en smultrongård och vi blir stenrika av alla smultron vi kommer o sälja. Vad säger ni 20 %- 80 %.
 
PÅ MORGONEN FICK VI BESÖK AV SJÄLVASTE PIPPI, MED INTE ALLS SÅ STORA SKOR



MANNEN BLEV VANSINNIG FÖR MITT FLAGSPEL.`` MÅSTE DU HA FLAGSPEL FÖR ALLA DAGAR ?? ``
JA, DET MÅSTE JAG !!






VI SÄTTER VÅRA GÄSTER PÅ JOBB DIREKT. DET MÅSTE JU LÖNA SIG O HA GÄSTER.. MATEN KOSTAR JU, TOAPAPPER KOSTAR OCH  SEN SKA DE HÄMTAS O LÄMNAS OCKSÅ.
 SÅ PENILLA FICK BLÅSA UPP ALLA VATTENLEKSAKER STACKAREN.



..OCH ALEXANDRA BLEV VÅR NYA BARNFLICKA.



OCH EFTERSOM DET ÄR EN MODERN TID FICK VI GE VÅRA NY ANSTÄLLDA MAT. MANNEN TYCKTE JU ATT DET SKULLE RÄCKA MED VATTEN O BRÖD, MEN JAG SKA JU ALLTID GÖRA TILL DET.







STORT TACK FÖR EN TREVLIG DAG !!! HOPPAS NI VILL KOMMA SNART IGEN.

Alexandra

Haha vad rolig du är:) TACK för en jätte trevlig dag å all god mat! Ska försöka lägga över mina kort på datorn om den vill det idag.. E det okej om jag lägger upp kort på fb? Hoppas att vi ses snart! KRAM

till Alexandra

SV .hahah ja om bilderna förstärker Thomas skönhet hälsar han

Thakock

Jätte mysiga bilder! Låter som ni haft underbart! =)

Diana

Har ni pool?!?! Jag vill också ha pool! Fasen vad fuskigt!

Pernilla

Härliga bilder =)

Ally

ser härligt ut!

Gun

Åh vad mysigt. Har ni pool? Det visste jag inte. Såna viktiga saker ska man berätta i sin blogg! ;D Och såklart du ska ha flaggspel. Det är ett absolut måste, kan du hälsa mannen.:)

bjorne

Ni ser ut att ha det jättefint och trevligt där ni bor,passa på och njut när barnen är små,mina tre barn är så stora nu att dom flyttat till eget boende och allt blir avslaget och trist när man inte har ungar runt benen som ska aktiveras,Skalman blev helnöjd,ha de gott.

Pernilla

TACK för en supermysig dag!!! jag överlevde allt uppblåsande av diverse badgrejer:D Men de var ju för eget lekande, så de var gott värt allt blåsande! Jag tycker att en smultron odling låter som en bra idé, kan mannen fixa en plätt på eran beksida någonstans? han lär väl egentligen inte behöva sin lilla bod, lr?? skulle bli ett bra läge för smultron där tror jag:)



Jag skulle gärna komma till er varje dag, o äta din goda mat! så hoppas vi ses snart igen!



kram

till Pernilla

sv. Det hoppas jag med

josefine- mamma till Olivia

Mysigt med lite flaggor och besök :)