19:E MARS

I natt sov jag ensam. Har kastat ut mannen, han var otrogen. Nej, skojar bara. Han  jobbar. Ja  det påstår han i alla fall.
 Som vanligt var alla lamporna tända i hela huset och alla tv apparaterna var på. Jag hatar o sova ensam. Klockan 22.32 vaknar jag skräckslagen, det låter hemskt mycket och hela huset skakar. Nu har vi två val:
 Vi har inbrottstjuvar som försöker o ta med mina bokhyllor eller
 Taket har rasat in under den sista snön som fanns kvar.
På tanke att jag sover i övervåningen skulle den sistnämnda kanske inte varit så bra. Kände hur min hjärta slog tre gånger så fort den borde göra. Fick då gå o inspektera hela huset och mycket riktigt var det inbrottstjuvar som höll på o bära ut mina estniska böcker.  Haha mannen kan önska hur mycket han vill men dessa böcker försvinner ingenstans. Nej, det var snön som först hade ramlat på altantaket och sen ner till svimmingpoolen. Vilken tyr att taket höll. Fast jag skulle ha velat o jävlas lite med mannen o ringt till honom o sagt  att taket till altanen hade rasat in. Men för någon konstig anledning lät jag bli. Alldeles för snäll var jag.

 Mera än så blir det inte just nu för jag måste börja fixa matlåda till Carmen Ly för de ska till någon naturreservat i dag. Jag är inte alls avundsjuk. Sen blir det storhandlande i dag och jag ska även titta om jag hittar en present till en vän och en till Jessica som snart fyller år. Vi får se.
 God morgon till alla fina människor och ha en så mysig fredag ni. Jag ska dricka kaffe nu och fundera på livet. Det kommer o ta en stund. Mycket o fundera.

thakock

Godmorgon!



Haha, ja det hade inte varit snällt. =P

Gun

Det är inte kul att vara mörkrädd. Jag var det förr, men nu har jag vant mig efter åratal av Mumannens nattarbete.

Diana

Det är ju så skönt att sova själv! Ingen som snarkar, slåss eller snor grejer! Det är fest de få gånger Batman är borta över natten (förr hände det oftare för då jobbade han skift)

Therese

fin blogg :)

Ellis

ÅH har jag med varit med om, kl 06 på morgonen for jag upp och svalde typ hjärtat som åkt ut.

patricia (tävling pågår)

sv: hihi (:

Förvirrade Morsan

åh, jag vaknade imorse av att hela huset skakade och det dundrade och small! Jag höll seriöst på att få en hjärtattack. Men det var ju såklart bara snön som även här ramlade ner på altantaket och sen ner på marken. Jag tycker det är ett under att altantaket hållt hela vintern!