23:E MARS

Morgon, morgon. Jag har varit vaken redan från klockan fem. Klockan 5.45 stog jag i köket och vispade vispgrädde och lagade voffler. Mannen undrade om jag hade fått hjärnskada i natt. Vad då ? Jag lagar ju ofta pannkakor o vofflor på morgonen. Bara att han brukar jobba samtidigt och inte ser det betyder det ju inte att det inte händer. Men han tror vist att med tre barn ligger jag på soffan, tittar på glamour och äter choklad hela dagarna....Men det är ju sant. Jag har såna där små dvärgar som lagar maten, städar och gör allt annat och sen när mannen kommer hem gömmer jag dvärgarna under soffan.
 


  Mannen fick en läkartid i går och läkaren trodde att det är fel på höftleden. Men trots att han inte ens kan sitta blev han inte sjukskriven. Mannen stannar verkligen inte hemma för skit saker och i fyra veckors tid har han varit storkonsument för alvedon för att klara av jobbet, men nu när han inte ens kan sitta kunde han ju inte fortsätta jobba. Man kan ju vara hemma utan läkarintyg en vecka så han ska börja jobba på måndag. Hur det ska gå vet jag inte. Vad är ännu konstigare är att han ska till röntgen i dag , men läkaren kommer tillbaka först den 8 april så innan dess vet han inte svaret. Helt obegripligt. Han får väl ta pappaledighet då för inte kan han jobba om han inte ens kan sitta längre. Han stog upp o åt frukost i dag. Lilla Jessica ville ju också stå upp då. Hon trodde väl att det var något nytt hennes konstiga familj hade börjat med. 

På torsdag ska vi fira Jessica. Vi hade tänkt o åka till Lek o bus landet, men nu när mannen är dålig får det vänta. Alla som vill komma o gratta henne kan komma över o göra det. Jag ska fixa en prinsessa tårta till henne och laga lite finare middag. Sen ska vi ha massor av ballonger för hon älskar ballonger. Det blir säkert bra.

Ha en bra och solig dag ni allihoppa.
Thakock

Så jäkla dumt att han inte ska få vara sjukskriven!



Hoppas Jessica får en bra dag med ballonger sen! =)

Gun

Stackars mannen!! Han får väl jobba någon dag och sen sjukskriva sig en vecka igen tills läkaren fattar att det inte funkar. Eller så får han säga ifrån på skarpen. Gå till en annan läkare eller nåt.

Emilie

Åh så gott! :) Snart är det ju våffeldagen! :)

Sofie

har du någon favorit? :)

Anniepie

Oj oj oj, så himla gott! :) Det blev jag väldigt sugen på nu bara för det! hehe Ha en bra tisdag nu! :)Kram!

Pernilla

Mums, mums =)